18.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Mi Fit 3.0.6 GR – Διαχειριστείτε το Mi Band σας με την τελευταία βελτιωμένη έκδοση του προγράμματος στα ελληνικά!

Εάν είστε κάτοχος ενός Mi Band, τότε σίγουρα ξέρετε την εφαρμογή Mi Fit. Το Mi Band είναι από τα πρώτα σε πωλήσεις παγκοσμίως wearable. Από την έκδοση 3.0.0, που είχε βγει μόνο στο Mi Store, η Xiaomi προσπαθεί να προσθέσει σωστά Ελληνικά, αλλά ακόμα δεν την έχει κάνει πλήρως ελληνική. Φτάσαμε στην έκδοση 3.0.6 πια, όπου φυσικά μπορείτε να την βρείτε μόνο εδώ, πλήρως ελληνική, με όλα τα γνωστά κόλπα και βελτιώσεις που υπάρχουν και στις προηγούμενες εκδόσεις.

Όσοι περιμένετε να κατεβάσετε από το playstore, είναι στην 3.0.5 (πλησιάζει…) και φυσικά χωρίς να είναι πλήρως μεταφρασμένη στα Ελληνικά και το πιο βασικό…δεν έχει τα έξτρα χαρακτηριστικά που βρίσκεται μόνο εδώ! Φυσικά και αυτή η έκδοση βγαίνει όπως και οι τελευταίες εκδόσεις, σε συνεργασία με τον Maddoctor, οπότε γνωρίζεται ότι έχετε την καλύτερη και πιο αξιόπιστη εφαρμογή, που σας έδινε δωρεάν και χωρίς ποτέ να υπάρξει πρόβλημα, για περίπου δύο χρόνια!

Εάν ψάχνετε το πρόγραμμα από το Google Playstore, μπορείτε πάντα να το κατεβάσετε από εδώ. Η ίδια έκδοση που βρίσκεται εδώ, υπάρχει και στο Mi Store που μπορείτε να την βρείτε εδώ. Η έκδοση που σας δίνω είναι φυσικά από το Mi Store, που είναι πιο πρόσφατη και πλήρης.

Το πρόγραμμα Mi Fit διαχειρίζεται τις εκδόσεις των Mi Band (1, 1S, 2), τις δύο εκδόσεις της ζυγαριάς, τα παπούτσια της Xiaomi, συνεργάζεται με το Amazfit.

Μην ξεχνάτε ότι στο site υπάρχει οδηγός πως να κάνετε downgrade το firmware σε περίπτωση προβλήματος. Επίσης υπάρχει οδηγός πως να κάνετε το Mi Band να σας μιλάει στα ελληνικά.

Η 3.0.6 περιλαμβάνει όλα τα γνωστά κόλπα που τα βλέπετε και στις φωτογραφίες παρακάτω. Δυστυχώς ο χάρτης δεν μου δουλεύει πάλι. Υποθέτω η Google καταλαβαίνει ότι γίνεται χρήση των δεδομένων του Google maps από άλλη εφαρμογή και την μπλοκάρει. Αλλιώς ειλικρινά δεν ξέρω τι να σκεφτώ! Εξακολουθώ να έχω το bug με το ξεκλείδωμα δυστυχώς… Δείτε τι νέο περιλαμβάνει η 3.0.6

Αλλιώς οι υπόλοιπες παροχές της εφαρμογής παραμένουν ως έχει…..

Υπόψιν την εφαρμογή, όταν της κάνετε την εγκατάσταση, το Google Playstore την βλέπει κανονικότατα, χωρίς πρόβλημα! Δεν είναι δηλαδή περίεργα πειραγμένη η εφαρμογή, ώστε να έχετε τον οποιοδήποτε φόβο.

Μην ξεχνάτε να γραφτείτε στο newsletter μας, ώστε να ενημερώνεστε για νέες εκδόσεις της εφαρμογής, αλλά και για προσφορές, νέα και διαγωνισμούς που έχουμε εδώ στο iTechNews.gr!

[wysija_form id=”1″]

Λόγο της έναρξης συνεργασίας με τον Maddoctor, αφαιρέθηκε η αναφορά By iTechNews.gr στην εφαρμογή και έχει παραμείνει μόνο η Ελληνική σημαία που καθιέρωσε πρώτος ο Maddoctor, ώστε να ξέρετε ότι η εφαρμογή που έχετε είναι αξιόπιστη εφαρμογή, μεταφρασμένη και ελεγμένη από τον ίδιο, χωρίς φυσικά κανένα φόβο. Αν και εάν προσέξετε, σε αυτή την έκδοση έχει προστεθεί ένα άλλο κολπάκι!

For our English readers, be aware that the same modifications also exist and in the English language, as you can see in the images below and you can still see at your mi band screen who is calling you, who is sending you an sms, notification from unlimited number of apps and many more to find out!

Την τελευταία έκδοση του Mi Fit, την Mi Fit 3.0.6 GR μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ:

[sdm_download id=”7750″ fancy=”1″ new_window=”1″ color=”green”]

Εάν ψάχνεται να αποκτήσετε και εσείς ένα Mi Band, μπορείτε να το βρείτε είτε στην Ελλάδα στο MediaMarkt ή στο Mi Store στο Golden Hall προς 40€, είτε στο Lightinthebox, ή στο Geekbuying ή στο Banggood ή στο Zapals.

Συγκεκριμένα στο Banggood, με τα κουπόνια 322mibd, mibd232, mi32bd2 μπορείτε να αποκτήσετε το Mi Band 2 με έκπτωση 8$, δηλαδή στα 16.99$ ή αλλιώς στα 14€!!!

Επίσης μην ξεχνάτε να κοιτάτε στην κατηγορία Προσφορές που έχουμε στο iTechNews.gr, επειδή κατά καιρούς βγάζω κουπονάκια για το mi band 2 κυρίως, για να το αποκτήσετε ακόμα πιο φθηνά!

[profilepress-login id=”3″]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
    • Δυστυχώς ναι. Και με εάν προσπαθήσεις να μπεις στην καρτέλα που αλλάζεις το κλείδωμα/ξεκλείδωμα μέσω του mi band 2, και εκεί κρασάρει, αλλά αυτό είναι σε όλες τις εκδόσεις.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο