22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Και επίσημα το Xiaomi Mi7 έρχεται με ασύρματη φόρτιση!

Χθες σας γράφαμε για τα πολύ φοβερά renders που βρήκαμε για το επερχόμενο Xiaomi Mi7. Το κινητό αυτό φαίνεται να μας απασχολεί πολύ και σίγουρα θα είναι εφιάλτης πολλών αντίπαλων εταιρειών με τα χαρακτηριστικά που ακούγεται ότι θα έχει και επιβεβαιώνονται μέρα με την ημέρα. Τελευταία επίσημη επιβεβαίωση είναι ότι το Mi7 θα έχει ασύρματη φόρτιση!

Στο φετινό συνέδριο της Qualcomm, παρευρέθηκε όπως σας έχουμε γράψει παλιότερα, ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, παρουσιάζοντας σε όλους την εταιρεία του. Σε ιδιωτική συνέντευξη που παραχώρησε, μάθαμε ότι το επερχόμενο Xiaomi  Mi7 θα φορούσε για επεξεργαστή τον Qualcomm Snapdragon 845.

Γνωρίζοντας πια τι επεξεργαστή θα έχει το κινητό, αμέσως δημιουργήθηκαν και οι εικασίες για τις υπόλοιπες προδιαγραφές που θα έχει το Mi7.

Έτσι ξέροντας ότι και η Xiaomi άρχισε να βγάζει κινητά πλήρους οθόνης, υποθέσαμε ότι το Mi7 θα είναι από 5.65 μέχρι 6.01 ίντσες οθόνη. Υπάρχουν πολλές φήμες που μάλιστα θέλουν να βγαίνουν δύο μοντέλα, Mi7 και Mi 7 Plus. Η αναλογία οθόνης θα είναι 18:9, ενώ το μικρό μοντέλο αναμένεται να έχει μία μπαταρία των 3200mAh, ενώ το πιο μεγάλο των 3500mAh. Το Mi7 θα χρησιμοποιεί διπλό γυαλί σαν προστασία και μεταλλικό σκελετό.

Θα ξεκινάει με 6GB RAM, ενώ θα έχει διπλή πίσω κύρια κάμερα με 12+20ΜΡ αισθητήρες (IMX380 + IMX350), που αναμένεται να έχει φοβερά αποτελέσματα λόγο της τεχνολογία ΑΙ που έχει αναφέρει ο Lei Jun ότι θα έχει. Επιπλέον, νέες φήμες λένε ότι ο σαρωτής δαχτυλικού αποτυπώματος θα είναι κάτω από το γυαλί της οθόνης, ενώ υπήρχε εδώ και καιρό η φήμη ότι θα έχει και ασύρματη φόρτιση.

Διαβάστε επίσης: Νέο σχέδιο του Xiaomi Mi 7 εμφανίστηκε με Full Screen 3.0 και σαρωτή πίσω από την κύρια οθόνη

Αναφορικά με το τελευταίο, μάθαμε ότι στο επίσημο κανάλι της εταιρείας στο WeChat, επιβεβαιώθηκε ότι το Mi7 θα έχει τελικά και ασύρματη φόρτιση, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα IDT, υποστηρίζοντας την ασύρματη μονάδα φόρτισης.

Οι φήμες πάντως συμφωνούν όλες ότι το Mi7 αναμένεται να κυκλοφορήσει από τον Μάρτιο έως τον Απρίλιο του 2018, ενώ η εκτιμώμενη τιμή πώλησης στην Κίνα θα είναι 2699 γιουάν και 2999 γιουάν ανάλογα με το μοντέλο.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Με το νέο έτος να περιμένετε και άλλους διαγωνισμούς με φοβερά δώρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο