16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία των Windows 11 έρχεται στα Windows 10

Η Microsoft φέρνει την εκτύπωση με προστασία από pin στο λειτουργικό της σύστημα Windows 10 – μια δυνατότητα που έκανε πρεμιέρα στα Windows 11.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Ο τεχνολογικός γίγαντας έχει ένα “σετ χαρακτηριστικών εύρους” που σκοπεύει να μεταφέρει από τα Windows 11 προκειμένου να κάνει τη γεφύρωση από τα Windows 10 πιο φυσική, τα οποία πρόκειται να κοινοποιηθούν μεταξύ των λειτουργικών συστημάτων στο εγγύς μέλλον.

[affcoups id=”101461″]

Σε μια προσπάθεια αποφυγής διπλών εκτυπώσεων, ειδικά σε πολυσύχναστα γραφεία και χώρους εργασίας, οι χρήστες των Windows 11 (και τώρα των Windows 10) μπορούν να ορίσουν μια καρφίτσα στον υπολογιστή τους. Τα αρχεία θα εκτυπωθούν μόνο όταν αυτή η ακίδα εισαχθεί στον εκτυπωτή.

[affcoups id=”101379″]

Εκτύπωση με προστασία καρφίτσας στα Windows 10

Η κίνηση δεν συνδέεται μόνο με την αυξημένη ασφάλεια και το απόρρητο, αλλά σε μια περιβαλλοντικά συνειδητή εποχή, θα πρέπει επίσης να μειώσει τα απόβλητα χαρτιού.

[affcoups id=”101374″]

Οι εταιρικοί πελάτες έχουν επίσης μια δυνατότητα που σχετίζεται με την εκτύπωση γεφυρωμένη στα Windows 10: η εφαρμογή υποστήριξης εκτύπωσης έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει νέες δυνατότητες και για χώρους εργασίας να εκτυπώνουν ροές εργασίας στην εμπειρία εκτύπωσης χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε πρόσθετα προγράμματα οδήγησης.

[affcoups id=”101473″]

Οι χρήστες των Windows 11 έχουν επίσης εκτιμήσει την υποβοήθηση εστίασης για τη λειτουργία “Μην ενοχλείτε” του λειτουργικού συστήματος, επιτρέποντας στους χρήστες να συνεχίσουν να λαμβάνουν σημαντικές, ευαίσθητες στο χρόνο ειδοποιήσεις, ανεξάρτητα από την κατάσταση “μην ενοχλείτε”.

Οι λειτουργίες εκτύπωσης και μην ενοχλείτε των Windows 11 κατευθύνονται στα Windows 10 με αριθμό έκδοσης 19044.1806, το οποίο είναι προς το παρόν διαθέσιμο για δοκιμή στο Κανάλι προεπισκόπησης έκδοσης.

[affcoups id=”101470″]

Επί του παρόντος, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε αυτή η έκδοση, η οποία βρίσκεται σε δοκιμή από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, θα γίνει ευρέως διαθέσιμη, ωστόσο μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη λίστα προσθηκών και επιδιορθώσεων στον ιστότοπο ιστολογίου των Windows.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο