20.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αλλάξτε την μπαταρία στο παλιό σας iPhone σε πολύ χαμηλή τιμή λόγο του Batterygate που ξέσπασε!

Το θέμα με την επίτηδες επιβράδυνση όλων των παλιών μοντέλων iPhone από την Apple, έκανε πάρα πολύ ντόρο ειδικότερα στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα. Σε απάντηση του προβλήματος, αφού πρώτα επιβεβαίωσε ότι το έκανε πάντα για το καλό του πελάτη, τώρα δίνει επισήμως την δυνατότητα ν’ αλλάξετε την μπαταρία του παλιού σας κινητού, σε πολύ χαμηλή τιμή σε σχέση με την κανονική, δίνοντας έτσι και πάλι ζωή στο κινητό σας. Εάν έχετε λοιπόν κάποιο παλιό iPhone SE ή 6 και μετά, δείτε πως θα μπορείτε ν’ αλλάξετε την μπαταρία του Ελλάδα.

Κατ’ αρχάς, όπως διαβάζουμε και στο επίσημο site της Apple, η δυνατότητα αυτή υπάρχει για τα iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus
iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X. Όπως θα διαβάσετε εκεί, δυνατότητα αυτή δίνεται μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2018, εάν το κινητό σας είναι εντός εγγύησης, δεν θα πληρώσετε τίποτα, εάν είναι εκτός θα πληρώσετε $29 ή αλλιώς 24.2€ και ισχύει για όλα τα μοντέλα iPhone 6 και μετά. Η αλλαγή μπαταρίας είναι για μία φορά μόνο ανά συσκευή.

Εδώ στην Ελλάδα, ο επίσημος εκπρόσωπος της εταιρείας, iSystem, θα κάνει και αυτός την αλλαγή της μπαταρίας των iPhone κινητών που αναφέρουμε, αλλά θέλει 39€ για την αλλαγή. Όπως αναγράφεται στο site, η τιμή των 39€ περιλαμβάνει το κόστος της μπαταρίας, της τοποθέτησης και το ΦΠΑ. Θα πρέπει επίσης να επιστραφεί η παλιά ελαττωματική μπαταρία, που πρέπει να είναι η αυθεντική. Στην περίπτωση που δεν έχετε την αυθεντική μπαταρία, η τιμή διαμορφώνεται στα 99€.

Επίσης κατά την προσέλευση στο service, θα ενημερωθείτε για την γενική κατάσταση της συσκευής σας, ώστε να ξέρετε εάν έχετε και κάποιο άλλο πρόβλημα ή όχι. Όπως σας είπαμε και στην αυθεντική σελίδα της Apple, αντικατάσταση στη χαμηλή τιμή τιμή των 39€ στην Ελλάδα, δεν ισχύει για iPhone 5, 5s, 5c ή προγενέστερα. Βέβαια η ανακοίνωση δεν αναφέρει κάτι για τα κινητά που είναι εντός εγγύησης ή έχουν το πρόγραμμα AppleCare+. Όπως και να έχει, αυτό που λέει η iSystems, είναι να καλέσετε πρώτα στο 215 215 2100 προκειμένου να κλείσετε ραντεβού, ώστε να μην στερηθείτε τη συσκευή σας πάνω από 1 ώρα.

Διαβάστε επίσης: Apple: Επίσημη επιστολή με απολογίες για το πρόβλημα που προέκυψε με την επιβράδυνση των παλαιότερων iPhone

Εάν λοιπόν έχετε κάποιο iPhone 6 και μετά, τώρα έχετε την ευκαιρία ν’ αλλάξετε την μπαταρία του σε προνομιακή τιμή. Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο