22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το Xiaomi Mi Band 7 ενημερώθηκε στο 1.20.3.1 firmware

Το Xiaomi Mi Band 7 δεν είναι δυνατόν να μην το ξέρετε και να διαβάζετε iTechNews. Είναι το μοναδικό gadget/wearable της Xiaomi που υποστηρίζω τα τελευταία 5-6 χρόνια, δίνοντας σας διάφορες βελτιώσεις και ελληνικό μενού, μέχρι και το 6 τουλάχιστον, αφού ευτυχώς στο 7 υπήρχε εξαρχής και δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Και όλα αυτά φυσικά ΟΛΑ αυτά τα χρόνια ΔΩΡΕΑΝ για εσάς, όχι για μένα αφού μην ξεχνάμε είμαι ιατρός, όχι πληροφορικάριος (απλά μου αρέσει η τεχνολογία).

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Το Xiaomi Mi Band 7 σας το έδειξα πρώτος στην Ελλάδα σε διάφορα βίντεο, το κάναμε παγάκι και είδαμε εάν άντεξε την πολύ χαμηλή θερμοκρασία, ενώ ένας τυχερός (για την ακρίβεια τυχερή), πήρε το ένα Mi Band 7 που μου ήρθε. Φυσικά εσείς δεν ξεχνάτε το giveaway που τρέχει αυτή την στιγμή από τον Unpackman – Το “Καλύτερο” Band για το 2022…!? Xiaomi Band 7… Και GIVEAWAY. Εσείς φυσικά μπορείτε να βρείτε το Xiaomi Mi Band 7 στο Cafago με μόλις 47.39€ ΤΕΛΙΚΗ ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά και εάν με ρωτήσετε το γιατί ενώ εδώ Ελλάδα είναι σε παρόμοια λίγο πιο πάνω τιμή, για να βοηθήσετε το site μέσω των affiliate links που υπάρχουν, ώστε να φέρουμε και άλλα Xiaomi Band 7 και όχι μόνο και να γίνουν διαγωνισμός να τα πάρετε εσείς στην τελική!

[affcoups id=”95817″]

Το Xiaomi Mi Band 7 το είχαμε αφήσει στο 1.19.1.5 την τελευταία φορά, όπου για να είμαι ειλικρινής εκεί είμαι και εγώ. Χθες όμως, και το βλέπω και σε site σήμερα, κυκλοφόρησε μία ενημέρωση. Το περίεργο είναι ότι ο φίλος μας που μου το είπε έχει κινητό από την Apple, ενώ εγώ μόνο Android, οπότε δεν ξέρω εάν έχει παίξει κάποιο ρόλο, αλλά το αναφέρω. Πάντως μέχρι και αυτή την στιγμή που γράφω το άρθρο, ενημέρωση δεν έχω δει και ειδικότερα χθες που μου το είπε έκανα τα πάντα (επανεκκίνηση το κινητό, το ξεσύνδεσα/σύνδεσα με 3 εφαρμογές), αλλά τίποτα. Ένα άλλο, το Mi Band 7 που φοράω είναι η κινέζικη έκδοση, οπότε μπορεί και αυτό να παίζει ρόλο αφού οι δύο εκδόσεις μπορεί να έχουν ελληνικό μενού και φαινομενικά να μην διαφέρουν πουθενά, διαφέρουν σε αυτό ακριβώς το μενού αφού εγώ έχω δύο επιλογές που δεν υπάρχουν στο διεθνές – Alipay και WeChat Pay. Πάντως οι ενημερώσεις πάντα εμφανίζονται σιγά-σιγά και δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπω, οπότε λίγη υπομονή θα την δείτε και εσείς σήμερα ή τις επόμενες ημέρες.

[affcoups id=”101207″]

Η ενημέρωση αυτή αναβαθμίζει το firmware σε 1.20.3.1. Είναι διαθέσιμη για την παγκόσμια παραλλαγή, στις περισσότερες μεγάλες χώρες. Σύμφωνα με το changelog, η εταιρεία έχει διορθώσει ορισμένα γνωστά σφάλματα στο smartband. Το νέο αρχείο που προστέθηκε σταθεροποιεί το σύστημα και βελτιώνει την απόδοσή του. Μέχρι τη σύνταξη αυτού του άρθρου, δεν έχουμε ακούσει για άλλες αλλαγές ή προβλήματα με τη νέα έκδοση.

[affcoups id=”96092″]

Αν έχετε την διεθνή έκδοση του Xiaomi Mi Band 7, τότε τρέξτε την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε (εγώ έχω την Mi Fitness, αλλά μπορείτε και το Zepp Life, πηγαίνετε στην επιλογή Ενημέρωση και κατεβάστε την έκδοση 1.20.3.1.

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο