24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καρέκλες gaming: Η καρέκλα που δεν ήξερες πως χρειαζόσουν

Μπορεί να μην είστε gamer, αλλά σίγουρα περνάτε πάνω από 6 ώρες την ημέρα μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή, ή μπροστά από την τηλεόραση.

Αυτό που σας χρειάζεται, λοιπόν, είναι η αναζήτηση της κατάλληλης gaming καρέκλας ώστε οι ώρες που κάθεστε, εργάζεστε ή παίζετε να σας είναι πιο ξεκούραστες.

Ο τύπος καρέκλας gaming δεν έχει να κάνει μόνο με το στυλ και το μέγεθος που σας ταιριάζει, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει μια άνετη εμπειρία καθίσματος.

Παράλληλα, η gaming καρέκλα προστατεύει την πλάτη και υποστηρίζει τη σωστή στάση του σώματος.

Στο SHOPFLIX.gr, θα βρείτε τον κατάλληλο τύπο καρέκλας gaming που σας ταιριάζει αφού πέρα από τις ήδη συμφέρουσες τιμές που θα συναντήσεις στην πλατφόρμα, αυτή την περίοδο «τρέχουν» και οι καλοκαιρινές εκπτώσεις, που φτάνουν έως και το 80%.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Μεγάλο plus και η αξιοπιστία του SHOPFLIX.gr στις ημερομηνίες παράδοσης, που εξασφαλίζουν ότι η νέα σου καρέκλα θα φτάσει εγκαίρως στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, για να κάθεσαι σωστά, μπορείς να τα παραλάβεις ταυτόχρονα ακόμη και αν προέρχονται από διαφορετικά καταστήματα, χάρη στη νέα υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ.

Πλέον, υπάρχουν πολλοί τύποι εργονομικών gaming καθισμάτων, με την επιλογή να εξαρτάται από το προσωπικό γούστο του χρήστη.

Η εργονομία είναι ένα κρίσιμο στοιχείο για τη διασφάλιση της άνεσης και την αποφυγή πιθανών προβλημάτων υγείας όταν κάθεσαι για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Η Gaming Chair Sharkoon Skiller SGS4 Red διαθέτει μεγάλο κάθισμα και πλάτη και μαζί με τη σταθερή βάση των πέντε αστέρων και το ανθεκτικό χαλύβδινο πλαίσιο, εξασφαλίζουν ότι ακόμα και μεγάλοι χρήστες μπορούν να χαλαρώσουν.


Για επιπλέον άνεση, διαθέτει κεφαλή και οσφυϊκό μαξιλάρι. Σχεδόν όλα τα στοιχεία της καρέκλας μπορούν να προσαρμοστούν στον χρήστη, έτσι ώστε να διασφαλίζεται πάντα μια εργονομική θέση καθίσματος.

Απόκτησέ την από 342,98€

Η Gaming Chair Sense7 Sentinel Black/Blue 8148249 με επένδυση από δερματίνη, διαθέτει ρυθμιζόμενα μπράτσα, χαρακτηριστικό αρκετά χρήσιμο για μεγαλύτερη άνεση όταν κάθεστε.


Ρυθμίστε τα στο κατάλληλο ύψος και θέση για να ανακουφίσετε την πίεση στους καρπούς και τα χέρια.

Απόκτησέ τη από 239,90€

Ο μηχανισμός ανάκλισης της Gaming Chair Sense7 Prism Black/Blue 7135333 σας επιτρέπει να κλειδώσετε την πλάτη της σε οποιοδήποτε σημείο για να βρείτε την πιο βολική θέση.


Απόκτησέ την από 127,60€

Είναι σημαντικό η gamnig καρέκλα να είναι εργονομική ώστε να μην επιβαρύνει την σπονδυλική σας στήλη. Η καρέκλα Gaming ArteLibre Κυλλήνη Μπλε / Μαύρο διαθέτει ρυθμιζόμενη πλάτη με δυνατότητα ανάκλησης έως και 180 μοίρες, η οποία μπορεί να κλειδώσει σε διαφορετικές γωνίες κλίσεις.


Τα μπράτσα διαθέτουν μηχανισμό ρύθμισης ύψους ενώ δύο αποσπώμενα ανατομικά μαξιλαράκια για το κεφάλι και την μέση δένουν στην πλάτη της καρέκλας με ιμάντες για μεγαλύτερη άνεση.

Απόκτησέ την από 133,98€

Εναλλακτικά μπορείς να βρεις την κατάλληλη καρέκλα gaming για σένα σε διάφορα χρώματα

[signoff]

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο