18.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μεγάλο πρόβλημα με απανωτές επανεκκινήσεις προκαλούν τα patch της Intel σε PC με Haswell και Broadwell CPU

Η Intel λόγο των προβλημάτων που έχουν δημιουργήσει ο Meltdown και Spectre έβγαλε ένα καινούργιο firmware update, που δυστυχώς αντί να φτιάχνει τα πράγματα, δημιουργεί προβλήματα!

Το πρόβλημα δημιουργείται σε επεξεργαστές της προηγούμενης πενταετίας. Έτσι υπολογιστές που έχουν για επεξεργαστή τους Haswell και Broadwell αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα. Υπόψιν, οι επεξεργαστές αυτοί είχαν χρησιμοποιηθεί την περίοδο 2013 και 2016.

Όπως σας είπαμε και στην αρχή, η ενημέρωση από την Intel βγήκε για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τους Meltdown και Spectre. Το θέμα είναι ότι στους επεξεργαστές που σας είπαμε, προκαλούν επανεκκινήσεις χωρίς λόγο και αιτία. Το θέμα είναι ότι το firmware επηρεάζει από απλούς χρήστες μέχρι και μεγάλες εταιρείες με datacenter που έχουν τους εν λόγο επεξεργαστές.

Δείτε επίσης: Patches που έβγαλε η MS για τα Meltdown και Spectre, δημιουργούν πρόβλημα σε χρήστες με AMD

Τι απάντησε σε όλα αυτά η Intel….!? Από την εταιρεία είπαν ότι το βλέπουν και θα σκεφτούν (!!!) εάν θα βγάλουν νέο patch ή όχι. Εντωμεταξύ οι χιλιάδες χρήστες που έχουν τους εν λόγο επεξεργαστές έχουν δύο επιλογές. Ή θα έχουν ένα τρύπιο σύστημα από αυτά τα δύο bugs ή δεν θα έχουν καθόλου υπολογιστή, μιας και το μόνο που θα κάνει είναι επανεκκινήσεις! Απλά ασχολίαστο…..

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο