19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi7 – Τελικά αυτό βλέπουμε ή το Mi Mix 2 στις φωτογραφίες!? Βρήκαμε το πίσω μέρος του κινητού σε πραγματική φωτογραφία!

Όσοι παρακολουθείται το iTechNews.gr, μπορεί να θυμάστε μία ιστορία που είχε γίνει τον Νοέμβριο, όπου είχαν κυκλοφορήσει εικόνες ενός κινητού που έμοιαζε πολύ με το Mi Mix 2 με το “notch” του iPhoneX και όλοι λέγανε ότι θα είναι το Mi Mix 2S. Ενώ λοιπόν όλα τα μεγάλα site, ακόμα και του εξωτερικού, είχαν αρχίσει ν’ αναλύουν ότι αυτό μπορεί να είναι το Mi Mix 2S, τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ένα θέμα που έκανε το κινητό να μοιάζει με το iPhone X. Τώρα όμως καινούργια στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια, που ασχολούνται με το κινητό και όχι με την επιφάνεια εργασίας που είχαμε δει τότε και είχαμε ασχοληθεί και λένε ότι το κινητό αυτό μπορεί και να είναι το Mi7 που περιμένουμε!Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple επηρεάζει την κατασκευαστική αγορά των κινητών. Τι εννοώ μ’ αυτό, ότι δηλαδή διάφοροι κατασκευαστές προσπαθούν ν’ αντιγράψουν κάτι σχεδιαστικά από τα κινητά της. Οπότε το πολύ γνώριμο χαρακτηριστικό των iPhoneX με το “notch” όπως το λένε, δεν είναι απίθανο να το δούμε, στο περίπου, και σε άλλες εταιρείες. Με αυτή την λογική είχε βγει και τότε ότι μπορεί το Mi Mix 2S όπως ονομάσανε το κινητό τότε, να μοιάζει τόσο με το iPhoneX.

Τώρα μαθαίνουμε ότι το Mi7, που το περιμένουμε μάλλον τέλος Φεβρουαρίου να το δούμε για πρώτη φορά στο MWC στην Βαρκελώνη, κυκλοφορεί και παράγεται ήδη με την κωδική ονομασία Polaris. Το Mi7 ενδέχεται να μοιάζει πάρα πολύ με το Mi Mix 2, λένε οι τελευταίες πληροφορίες.

Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι το Mi7 θα είναι ένα κινητό πλήρους οθόνης, με αναλογία 18:9. Το άλλο που έχουμε ακούσει, είναι ότι θα διαθέτει διπλή πίσω κύρια κάμερα, με διπλό αισθητήρα Sony IMX380 και IMX350 12 + 20 mega-pixel RGB και B & W mode. Το Mi7 αναμένεται να ξεκινάει από 6GB LPDDR4X RAM και με ανάλυση οθόνης 2160 × 1080. Για επεξεργαστή θα έχει τον Snapdragon 845, ενώ για αποθηκευτικό χώρο θα ξεκινάει από τα 64GB. 

Το μεγαλύτερο ερώτημα τώρα είναι εάν το κινητό που βλέπουμε είναι το Mi7, και εάν ισχύει αυτό, τότε η τιμή του τηλεφώνου θα είναι στα 2699 γιουάν για τη βασική παραλλαγή, περίπου 346 ευρώ που ακούμε!? Εσείς τι λέτε?

Δείτε επίσης: Xiaomi Redmi 1s, Mi 2 αλλά και άλλα μοντέλα της εταιρείας θα λάβουν την MIUI 9 Stable Version

Update:

Πριν από λίγο διέρρευσε πιθανότητα το πραγματικό καπάκι του Mi7…

Τι έχετε να πείτε εσείς για όλα αυτά!? Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο