21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Zhang Xinghai: Το AITO M5 EV είναι ένα καθαρά ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δημιουργήθηκε μαζί με την Huawei!

Σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου, στο φθινοπωρινό συνέδριο της Huawei κυκλοφόρησε επίσημα το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα της εταιρείας AITO, το M5 EV.

Σύμφωνα με αναφορές, το AITO M5 EV προέρχεται από την έξυπνη πλατφόρμα καθαρής ηλεκτρικής κίνησης Celis, εξοπλισμένη με το πρόσφατα αναβαθμισμένο έξυπνο πιλοτήριο HarmonyOS 3 με αυτονομία των πισωκίνητων και τετρακίνητων εκδόσεων να είναι 620 και 552 χιλιόμετρα. αντίστοιχα.

Η σειρά AITO M5 EV προσφέρει συνολικά έξι χρώματα αμαξώματος και τέσσερα χρώματα εσωτερικού. Η εθνική προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι 41.890€ για την τυπική έκδοση και 46420€ για την έκδοση sport.

Ο Zhang Xinghai, πρόεδρος (ιδρυτής) του Celis Group, δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, “Το AITO M5 EV βασίζεται στην έξυπνη πλατφόρμα καθαρής ηλεκτρικής κίνησης Celis. Είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα εξοπλισμένο με Huawei HarmonyOS 3. Το τρίτο νέο ενεργειακό όχημα που κυκλοφόρησε από κοινού, σε λιγότερο από χρόνο. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.”

Ο Zhang Xinghai είπε επίσης, “Οι πωλήσεις τηρούν πάντα την καινοτομία, τη μακροπρόθεσμη και την επιχειρηματική επιτυχία” ενώ δήλωσε ότι “δεσμεύεται να προσφέρει στους χρήστες μια διαφορετική ταξιδιωτική εμπειρία με έξυπνα ηλεκτρικά οχήματα, έτσι ώστε περισσότεροι άνθρωποι να γίνουν περιβαλλοντολόγοι αυτοκινήτων! Θα συνεχίσουμε με βάση το παρόν, κυνηγώντας τη θάλασσα των αστεριών των οχημάτων νέας ενέργειας!».

Τα δεδομένα δείχνουν ότι από τον Αύγουστο του 2022, το δίκτυο καναλιών του Celis έχει καλύψει 171 πόλεις και έχουν ολοκληρωθεί περισσότερα από 700 κέντρα χρηστών και κέντρα εμπειρίας. Αναμένεται ότι μέχρι το τέλος του 2022, ο αριθμός των κέντρων εμπειρίας και των καταστημάτων κέντρων χρηστών θα επεκταθεί σε περισσότερα από 1.200.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο