22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Xiaomi CIVI 2: Θα παρουσιαστεί επίσημα στις ….

Τις προηγούμενες μέρες, είπαμε ότι το νέο κινητό από την σειρά Civi, το Xiaomi Civi 2, απέχει λίγο από την παρουσίαση του. Σήμερα, σύμφωνα με δήλωση της Xiaomi, μάθαμε την επίσημη ημερομηνία παρουσίασης του. Αυτή η συσκευή, η οποία θα παρουσιαστεί στους χρήστες μ’ ένα κομψό σχεδιασμό και εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά, θα κυκλοφορήσει στο εγγύς μέλλον.

Xiaomi Civi 2 – Ημερομηνία παρουσίασης

Η Xiaomi ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει το CIVI 2. Η τελευταία επίσημη δήλωση επιβεβαίωσε ότι το μοντέλο θα μας παρουσιαστεί στις 27 Σεπτεμβρίου. Θα διαθέτει High-Performance Snapdragon 7 Gen 1 Chipset, με το smartphone να είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα μοντέλα Civi. Με αυτή τη δήλωση, εμφανίστηκαν ορισμένα άγνωστα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Όπως μπορείτε να δείτε στις από πάνω φωτογραφίες, είναι σαφές ότι το τριπλό σύστημα πίσω κάμερας βρίσκεται στο CIVI 2. Ο σχεδιασμός της κάμερας είναι παρόμοιος με τη σειρά Xiaomi 12. Η κύρια κάμερα είναι με ανάλυση 50MP. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε ποιοι φακοί χρησιμοποιήθηκαν. Το πίσω κάλυμμα είναι οδοντωτό. Βλέπουμε επίσης συνεργασία με το Sanrio σε αυτό το μοντέλο. Φαίνεται ότι θα υπάρξει μια ειδική έκδοση του Civi 2 που συνδυάζει τον χαρακτήρα Hello Kitty.

Το Xiaomi Civi 2, το οποίο θα χρησιμοποιήσει τον ίδιο πίνακα με τα προηγούμενα μοντέλα Civi, θα προσελκύσει την προσοχή με τα χαρακτηριστικά του όπως το chipset, την κάμερα και τον σχεδιασμό.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για το Xiaomi Civi 2; Μην ξεχάσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο