20.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το Xbox smartwatch που δεν κυκλοφόρησε ποτέ

Η Microsoft έχει πειραματιστεί πολλές φορές στο παρελθόν με διάφορα προϊόντα που θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν κάτω από το brand name του Xbox. Ένα εξ’ αυτών ήταν και το φημολογούμενο smartwatch του κατασκευαστή που τελικά όμως δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Πριν από λίγο διέρρευσαν στο διαδίκτυο μια σειρά εικόνων οι οποίες φαίνεται να απεικονίζουν το gadget της Microsoft που δεν είδαμε ποτέ από κοντά. Ο κατασκευαστής υποτίθεται πως είχε φτάσει πολύ κοντά στην κυκλοφορία του συγκεκριμένου έξυπνου ρολογιού, αλλά εν τέλει ακύρωσε τα πλάνα διάθεσης στο κοινό. Η συσκευή ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά που συναντάμε στα σημερινά smartwatches της αγοράς, όπως αναγνώστη καρδιακών παλμών, ενσωματωμένο δέκτη GPS και fitness tracker. Όσον αφορά το UI, εκείνο είναι εμφανώς εμπνευσμένο από τα ιστορικά, πλέον, Windows Phones με μεγάλα και πολύχρωμα tiles.

Διαβάστε ακομα : Η Samsung ισχυρίζεται ότι τα τηλέφωνά της δεν επιβραδύνονται όπως τα iPhone

Αν οι καταστάσεις ήταν ελαφρώς διαφορετικές, ίσως το Xbox Watch (η επικρατέστερη ονομασία του) να ήταν τώρα στα ράφια των καταστημάτων. Η Micrososft όμως θεώρησε πως η κυκλοφορία ενός έξυπνου ρολογιού δεν θα απέφερε τα αναμενόμενα κέρδη και δεν έκανε ποτέ το… παραπάνω βήμα.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο