18.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MIUI 10 – Παρουσιάστηκε επίσημα!!!

Σίγουρα θυμάστε που πρώτοι εδώ σας γράψαμε ότι υπήρξε η πρώτη αναφορά στην επόμενη έκδοση της MIUI, την MIUI 10 και δεν ξέραμε τότε εάν τελικά θα ονομαστεί MIUI X ή MIUI 10. Τελικά αυτό το μυστήριο βρήκε λύση με την επίσημη παρουσίαση της επόμενης έκδοσης!

Σήμερα το πρωί 23 Ιανουαρίου στο συνέδριο σχετικά με την MIUI, o συν-ιδρυτής της MIIT και επικεφαλής της MIUI, Hong Feng, ανακοίνωσε επίσημα την MIUI 10. Αυτό σημαίνει ότι οι μεγάλες προσπάθειες έρευνας και ανάπτυξης της ομάδας MIUI θα μετακινηθούν πια από το MIUI 9 στο MIUI 10.

Την περασμένη εβδομάδα, η MIUI ανακοίνωσε επίσημα ότι το MIUI 9 ολοκλήρωσε την αναβάθμιση 40 μοντέλων της Xiaomi. Εκτός από μεμονωμένα μοντέλα, η MIUI 9 καλύπτει πια σχεδόν όλα τα μοντέλα της σειράς Mi και Redmi, ακόμη και το Mi 2/2s που διατέθηκε στην αγορά για πρώτη φορά πριν από πέντε χρόνια. Η τέλεια υποστήριξη για τον παλιό εξοπλισμό.

Την MIUI 9 την πρωτοείδαμε πέρυσι στις 26 Ιουλίου με την ανακοίνωση του Mi 5Χ. Το MIUI 9, εστιάζει στην βελτίωση της απόδοσης του συστήματος, δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να κάνει τα πάντα πολύ πιο γρήγορα από παλιά. Αυτό μαζί με τις υπόλοιπες βελτιώσεις που έφερε, έκανε την MIUI 9 να βελτιώνει την απόδοση του κινητού σε 50 σημεία!

Αυτό που επίσης αποκάλυψε ο Hong Feng, είναι ότι η MIUI 10, θα τελειώσει ότι εκκρεμότητες έχει αφήσει πίσω της η MIUI 9. Σε αυτό το σημείο επισημάνθηκε ότι το βασικότερο είναι η ενσωμάτωση της ΑΙ μέσα στο λογισμικό, για ακόμα καλύτερη απόδοση και βελτιστοποίηση του συστήματος.

Διαβάστε επίσης: Η Samsung ισχυρίζεται ότι τα τηλέφωνά της δεν επιβραδύνονται όπως τα iPhone

Τι θα θέλατε εσείς να δείτε περισσότερο στη MIUI 10, για γράψτε μου!? Ένα ωραίο σενάριο θα ήταν να βλέπαμε την MIUI 10 με το Xiaomi Mi7, αλλά ακούγεται απίθανο. Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο