15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi Mi6X – Έρχεται στο MWV 2018 με τον S2 για επεξεργαστή!?

Σας είχαμε αναφέρει χθες ότι έχουν αρχίσει ν’ ακούγονται φήμες ότι είναι να δούμε το Xiaomi Mi6X. Όπως σας είχαμε πει, το Mi6X αναμένεται να είναι μία φθηνή έκδοση του Mi6, οπότε δεν περιμένουμε κάποιο πρωτοκλασάτο επεξεργαστή. Μάλιστα σας είχαμε βρει και το πίσω μέρος του κινητού που είχε διαρρεύσει. Σήμερα καινούργιες φήμες λένε ότι υπάρχει πιθανότητα να το δούμε σύντομα και με επεξεργαστή έκπληξη!

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι το Mi6X Μπορεί να έχει τον S2 για επεξεργαστή. Εάν θυμάστε καλά, την πρώτη έκδοση του Surge S1, του επεξεργαστή που έβγαλε η ίδια η Xiaomi, τον είχε βάλει στο Mi 5C. Δυστυχώς οι επιδόσεις του επεξεργαστή δεν ήταν οι αναμενόμενες, οπότε και οι πωλήσεις του εν λόγο μοντέλου δεν πήγαν όπως θα ήθελε και η εταιρεία. Από τότε όμως έχει περάσει πολύ καιρός και η xiaomi έχει ωριμάσει περισσότερο, ώστε να ξέρει καλύτερα τι πρέπει να κάνει και τι πρέπει να δώσει στον τελικό καταναλωτή. Επίσης ο Lei June έχει τονίσει πολλές φορές ότι πρέπει η εταιρεία να υποστηρίξει τον Surge και ότι μέσα από τα λάθη του θα μάθουν και θα γίνουν καλύτεροι συνολικά.

Τα τελευταία νέα που καταφέραμε να μάθουμε από τους ανθρώπους μας αναφορικά με το επόμενο μοντέλο, το S2, είναι ότι βασίζεται στην τεχνολογία επεξεργασίας 16nm TSMC και εξακολουθεί να είναι οκταπύρηνος επεξεργαστής. Συγκεκριμένα έχει τέσσερις πυρήνες Α73 που είναι χρονισμένοι στα 2.2GHz και άλλους τέσσερις πυρήνες Α53 χρονισμένοι στα 1.8GHz. Για κάρτα γραφικών έχει την Mali G71MP8, ενώ υποστηρίζει UFS2.1 και LPDDR4 και δεν υποστηρίζει το δίκτυο CDMA.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πηγές μας λένε ότι ακούγεται πάρα πολύ το σενάριο ο επεξεργαστής να κάνει το ντεμπούτο του στο MWC. Θα μου πείτε με ποιο κινητό θα το δούμε….μάλλον με το Xiaomi Mi6X, που απ’ ότι φαίνεται είναι ήδη στην παραγωγή.

Διαβάστε επίσης: OUKITEL U18 – Έρχεται την άλλη εβδομάδα σαν συνδυασμός iPhone X και Huawei Mate 10 Pro!

Αν συμβαίνει αυτό, ανυπομονούμε πολύ να δούμε πως θα είναι το νέο Xiaomi Mi6X με τον S2 μέσα του! Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο