20.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Apple: Πέντε προϊόντα που έρχονται το 2023!

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος ενός πολυάσχολου κύκλου κυκλοφορίας προϊόντων για την Apple, με τα νέα iPad και Mac να ανακοινώνονται τον επόμενο μήνα, στοχεύουμε στο 2023. Η Apple φημολογείται ότι θα έχει πολλά σημαντικά προϊόντα στα σκαριά για το επόμενο έτος, όπως νέοι Mac, ένα νέο HomePod, ένα headset VR/AR και πολλά άλλα.

Εκτός από τα νέα iPhone και τα Apple Watches, που αναμένονται κάθε χρόνο, υπάρχουν και άλλα προϊόντα που πρέπει να περιμένουμε από την Apple. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε πέντε σημαντικά προϊόντα εκτός από το iPhone 15 που μπορείτε να περιμένετε να κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On.

15-Inch MacBook Air

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα MacBook Air 15 ιντσών το 2023, όπως προηγουμένως φημολογήθηκε και επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά σήμερα από τον Gurman. Το MacBook Air φημολογείται ότι είναι παρόμοιο σε μέγεθος οθόνης με το MacBook Pro 16 ιντσών, αλλά με λεπτότερο και ελαφρύτερο σχεδιασμό. Το τρέχον MacBook Air έχει διαστάσεις 13 ιντσών και το MacBook Air 15 ιντσών θα χρησιμοποιεί την ίδια σχεδίαση με το τρέχον μοντέλο, το οποίο παρουσιάστηκε τον Ιούνιο.

iMac με M3 Chip


Η Apple εργάζεται σε ένα νέο iMac που σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, σύμφωνα με τον Gurman. Το νέο iMac θα διαθέτει το τσιπ πυριτίου της Apple M3, αλλά άλλες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και του μεγέθους του, δεν έχουν ακόμη φανεί. Η Apple εργάζεται επίσης σε ένα «iMac‌ Pro», αλλά δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για το φημολογούμενο M3 ‌iMac ή για ένα ξεχωριστό αυτόνομο προϊόν.

Apple TV, HomePod, και FaceTime Camera σε μια συσκευή

Η Apple εργάζεται σε ένα νέο προϊόν για το σπίτι που συνδυάζει ένα HomePod με μια Apple TV και μια κάμερα FaceTime. Το προϊόν αναφέρθηκε αρχικά τον Απρίλιο του 2021 και ο Gurman είπε σήμερα ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2023. «Οι άλλες δυνατότητες της συσκευής θα περιλαμβάνουν τυπικές λειτουργίες του Apple TV, όπως παρακολούθηση βίντεο και παιχνιδιών, καθώς και χρήσεις έξυπνων ηχείων, όπως αναπαραγωγή μουσικής και χρήση της Apple Ψηφιακός βοηθός Siri», ανέφερε το Bloomberg σε προηγούμενη αναφορά.

Πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν, συμπεριλαμβανομένου του συντελεστή μορφής και της τιμής του, δεν είναι ακόμη γνωστές, αλλά με το λανσάρισμά του να αναμένεται κάποια στιγμή το επόμενο έτος, ενδέχεται να προκύψουν περισσότερες λεπτομέρειες τους επόμενους μήνες.

Reality Pro Headset

Ίσως ένα από τα πρώτα προϊόντα της Apple που θα κυκλοφορήσουν το 2023 θα είναι τα φημολογούμενα headsets AR/VR της εταιρείας. Σύμφωνα με αρκετές αναφορές, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το ακουστικό της, το οποίο μπορεί να ονομάσει “Reality Pro”, το επόμενο έτος. Ο αναλυτής της Apple Ming Chi-Kuo ανέφερε ότι η Apple σχεδιάζει μια εκδήλωση τον Ιανουάριο για να ανακοινώσει τα νέα headsets.

Ένα νέο HomePod

Μετά τη διακοπή του προϊόντος τον Μάρτιο του 2021, η Apple φημολογείται ότι εργάζεται σε ένα νέο HomePod πλήρους μεγέθους που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, σύμφωνα με τον Gurman και τον αναλυτή της Apple, Ming-Chi Kuo. Σύμφωνα με τον Gurman, το νέο HomePod θα έχει παρόμοιο μέγεθος με το αρχικό HomePod με βελτιωμένη ποιότητα ήχου και θα τροφοδοτείται από το τσιπ S8 από το Apple Watch Series 8. Το νέο HomePod θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ήδη από το πρώτο τρίμηνο του 2023, σύμφωνα με τον Kuo.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο