12.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Προσφορές στο GoDeal24: Office 2021 από 13.33€, Windows 10 στα 7.59€

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας αποκτώντας λογισμικό Windows και Office στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η σουίτα Microsoft Office είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λογισμικά της Microsoft και απευθύνεται στους επαγγελματίες, στους φοιτητές, αλλά και στους απλούς χρήστες που θέλουν να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους. Όπως είναι γνωστό, υπάρχουν διάφορες εκδόσεις του Office, όπως η συνδρομητική έκδοση του Microsoft 365, αλλά και το Office 2021, το οποίο το αγοράζετε εφάπαξ και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μια ζωή.

Στην περίπτωση του Office 2021, συναντάμε τρεις εκδόσεις, την οικιακή (Home), την φοιτητική (Student) και την επαγγελματική (Professional), αμφότερες περιλαμβάνουν όλα τα γνωστά εργαλεία της σουίτας, όπως το Word, το Excel και το Power Point. To Office 2021 Professional είναι η πιο πρακτική και η πιο ευρέως διαδεδομένη έκδοση της σουίτας, και κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο Editor’s Choice, όπως μπορείτε να δείτε στο αναλυτικό review μας. Στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24, μπορείτε να προμηθευτείτε το Office 2021 στην τιμή των 25.61€, ενώ στην περίπτωση που αγοράσετε το πακέτο που περιλαμβάνει περισσότερα κλειδιά, μπορείτε να ρίξετε το κόστος σε μόλις 13.32€ ανά κλειδί.

 

Έκπτωση 62% στο Office 2021

Για να επωφεληθείτε από τις παραπάνω προσφορές θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GOLE62 στο ταμείο.

Εντός του μήνα η Microsoft θα κυκλοφορήσει την έκδοση 22H2 του Windows 10, η οποία αποτελεί μια σημαντική ενημέρωση. Η εταιρεία μπορεί να έχει εστιάσει την προσοχή της στα Windows 11, ωστόσο δεν παραμελεί τα Windows 10, τα οποία εξακολουθούν να αποτελούν ένα εξαιρετικά σταθερό λειτουργικό σύστημα. Στο GoDeal24 μπορείτε να βρείτε τα Windows 10 Pro στην τιμή των 7.59€, ενώ αν θέλετε να κάνετε απ’ ευθείας αναβάθμιση στα Windows 11 θα χρειαστεί να ξοδέψετε 13.01€. Για να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GOLE50 στο ταμείο.

 

Έκπτωση 50% σε λειτουργικά συστήματα Windows

 

62% έκπτωση σε πακέτα Office+Windows OS

Στην περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε την αγορά ενός λειτουργικού συστήματος Microsoft και μιας σουίτας Office για να εκτοξεύσετε την παραγωγικότητά σας, με έκπτωση 62% αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GOLE62 στο ταμείο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 10 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει μόλις 29.70€. Αντίστοιχα, το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 11 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει 30.73€.

 

50% έκπτωση σε προϊόντα Windows

Για να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GOLE50 στο ταμείο.

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και υποστηρίζονται διάφορες μορφές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων της πληρωμής μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες. Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο service@godeal24.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο