13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έρχεται το Android 9.0! Η Google θα τ’ ανακοινώνει στο 2018 I/O Conference Time!

Μετά την MIUI 10, που σας γράψαμε πρώτοι εδώ στο iTechNews.gr ότι παρουσιάστηκε επίσημα, τώρα μαθαίνουμε ότι και η Google ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει επίσημα την επόμενη έκδοση λογισμικού της, το Android 9.0!

Πριν από λίγο και μέσω ενός παιχνιδιού παζλ,η Google μας ανήγγειλε ότι προγραμματίζεται να πραγματοποιήσει μια σύσκεψη I/O στο Amphitheatre Shoreline (Αμφιθέατρο) στο Mountain View από τις 8 Μαΐου έως τις 10 Μαΐου.

Αυτή τη φορά βλέπουμε ένα γνωστό μας τόπο, που τον είχαμε δει πέρυσι για πρώτη φορά όταν μας παρουσίασε το Oreo. επίσης στο παζλ υπάρχουν στις ενδείξεις μία τούρτα Ανανά (Pie), που φαίνεται να υπονοεί το σύστημα Android P ή αλλιώς Android 9.0!

Φυσικά, κάθε χρόνο το τι όνομα θα διαλέξει η Google για την κάθε επόμενη έκδοση, γίνεται ένα μεγάλο διαδικτυακό show, με στοιχήματα και πολλές επιλογές. Φέτος, μετά από την διέρρευση του κώδικα που σας είπαμε πριν μερικές ημέρες και βάση την φωτογραφία που βλέπουμε, η κωδική ονομασία Pie, νομίζω είναι η τελική σαν πρόταση. Όσο για εναλλακτικές λύσεις, δεν μπορώ να σκεφτώ ειλικρινά….

Η περυσινή διάσκεψη I/O της Google είχε επικεντρωθεί στο σύστημα Android Oreo, στον Google Assistant, στο Google Photos, στο Daydream VR κ.λπ. Αναμένουμε λοιπόν ότι και φέτος με την ανακοίνωση του Android P, η εταιρεία θα έχει σίγουρα την ίδια επιτυχία.

Amphitheatre Shoreline (Αμφιθέατρο) στο Mountain View

Στο σύστημα Android P, για να μπορεί να υπάρξει η απαιτούμενη βελτιστοποίηση και ευελιξία, θα χρειαστεί απαραιτήτως ενίσχυση. Η Google θα πρέπει να δημιουργήσει μια νέα ενοποιημένη πλατφόρμα ώθησης, το “Google Unified Push (GUP)”, ώστε να μπορέσει να υποστηρίξει το Project Treble σαν βασικό χαρακτηριστικό στα κινητά τηλέφωνα.

Διαβάστε επίσης: T1004 tablet – Αποκτήστε το σε flash sales από την EU αποθήκη του Coolicool με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 2GB/32GB και 10.1″ οθόνη

Επιπλέον, η TheVerge προβλέπει ότι ο Βοηθός AI της Google, θα γίνει ένας από τους απόλυτους πρωταγωνιστές στην νέα έκδοση λειτουργικού, ενώ κάποια νέα σχετικά προϊόντα της Google αναμένεται επίσης να κάνουν ντεμπούτο.

Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία να δούμε τι νέο έχουμε να μας δείξει η Google στη νέα έκδοση του λειτουργικού, εσείς? Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο