23.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

TikToker “έκανε” τον νεκρό για 321 ημέρες και κέρδισε ρόλο…πτώματος σε πασίγνωστη σειρά!

Έκανε την τύχη του ένας άνδρας, ο οποίος παρίστανε τον νεκρό στο TikTok και τελικά κατέληξε να κερδίσει τον ρόλο που ποθούσε στη δημοφιλή σειρά «CSI: Vegas».

Ο TikToker έδειξε τη δύναμη που μπορούν να χαρίσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού απέκτησε τον ρόλο, λόγω μιας μακάβριας πρόκλησης στο TikTok, που τον ανάγκαζε να υποδύεται τον νεκρό για σχεδόν έναν χρόνο. Επί 321 ημέρες ο χρήστης του TikTok, ο οποίος είναι και διευθυντής ενός εστιατορίου, κείτονταν «άψυχος» στο χώμα, σε διάφορες τοποθεσίες της πολιτείας Bluegrass.

Ο 42χρονος Τζος Νάλεϊ σε συνέντευξή του στο «The Post» σημείωσε ότι ξεκίνησε την τάση, επειδή είχε «βαρεθεί» μέχρι… θανάτου, αλλά τελικά η «βαρεμάρα» του έδωσε την ευκαιρία για μία ακρόαση στην επιτυχημένη σειρά του CBS. Τα βίντεο του Νάλεϊ έχουν συγκεντρώσει πολλά εκατομμύρια προβολές στο TikTok και όλοι αποθεώνουν τις… υποκριτικές του ικανότητες.

«Είμαι τυχερός που ζω σε ένα μέρος της πολιτείας, όπου υπάρχουν μερικά αξιοπρεπή πάρκα που είναι εγκαταλελειμμένα. Αν πρόκειται να πετάξεις ένα πτώμα, εκεί θα το πετάξεις» είπε ο Νάλεϊ.

Λίγο αφότου οι σκηνοθέτες του CSI τον εντόπισαν και του έκαναν πρόταση για τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς, ο 42χρονος πήγε στην Καλιφόρνια, με σκοπό να ξεκινήσει τα γυρίσματα. Μάλιστα από τότε, πλήθος βίντεο που τον παρουσιάζουν νεκρό, σαρώνουν τον λογαριασμό του στο TikTok. Μεταξύ άλλων ο ίδιος ξάπλωσε «αναίσθητος» και στη Λεωφόρο της Δόξας, ενώ ο λογαριασμός του μετονομάστηκε σε «living_dead_josh».

@living_dead_josh Tune in to the Season 2 premiere September 29th @csicbs #csivegas #cbs #dreamcometrue #goals #fyp #foryoupage ♬ Who Are You – The Who

«Είναι πολύ δύσκολο να κρατάς την αναπνοή σου και να προσπαθείς να μην κουνηθείς, ειδικά αν είσαι σε άβολη θέση. Θα κινηθείς άθελά σου, ειδικά αν έχεις έναν βράχο στην πλάτη σου» είπε στο «The Post».

«Τα έντομα δεν με ενοχλούν. Είναι όμως περίεργο να μπαίνεις δύσκολες θέσεις στο έδαφος. Ψάχνω για μέρη που δεν είναι τόσο τρελά και φροντίζω να είναι καθαρά. Χάλασα τα γόνατα και τις αρθρώσεις μου σε βράχους και άλλα πράγματα, αλλά όλα είναι για την τέχνη» συμπλήρωσε με δηλώσεις του στην ίδια συνέντευξη.

Με τη σειρά του, ο δημιουργός της σειράς Τζέισον Τρέισι τόνισε: «Σπάνια βρίσκουμε έναν ηθοποιό τόσο καλά προετοιμασμένο, να υποδυθεί ένα πτώμα. Ήταν απόλαυση να τον παρακολουθώ να δουλεύει. Είναι επαγγελματίας σε αυτό το θέμα του θανάτου».

@living_dead_josh #foryoupage #fyp #csivegas ♬ Aesthetic – Tollan Kim

Ο Τζος Νάλεϊ θα εμφανιστεί στο έκτο επεισόδιο του «CSI: Vegas» που αναμένεται να προβληθεί στις 3 Νοεμβρίου.

 

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο