20.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Xiaomi Mitu – Κατασκευή από πάγο σε Ευρωπαϊκή χώρα ανέβασε ο Lei Jun στο Weibo!

Πριν από λίγο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Weibo, o CEO της Xiaomi Lei Jun, την εικόνα από ένα γλυπτό πάγου που στέκεται στο δρόμο. Το γλυπτό απεικονίζει τον πολύ γνωστό μας MITU!

O MITU είναι ένα κουνέλι και είναι το γνωστό κουνέλι που βλέπουμε στις MIUI. Είναι ουσιαστικά μασκότ της Xiaomi. Ο Lei Jun όπωα αναγράφει και στην ανάρτηση, η φωτογραφία είναι από ένα δρόμο στη Τσεχική Δημοκρατία.

Στην εικόνα, μπορείτε να δείτε πολλούς ντόπιους να έχουν σταματήσει και να τραβάνε φωτογραφία που πολύ καλό γλυπτό από πάγο. Φαίνεται κάποιος πολύ fan της Xiaomi είχε την ιδέα για αυτή την κατασκευή. Φαίνονται να υπάρχει άλλο ένα γλυπτό στο βάθος αριστερά, οπότε μάλλον είναι κάποιος διαγωνισμός γλυπτού. Πάντως φαίνεται να είναι πολύ ωραία κατασκευή.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi MI6X – Βρήκαμε αληθινές φωτογραφίες του και φαίνεται πολύ ωραίο!

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η Xiaomi αναμένεται να την δούμε στη λίστα Fortune Global 500 ή ακόμα και να εισαχθεί το 2018, ως αναδυόμενη τεχνολογική εταιρεία από την Κίνα σαν IPO. Πάντως η Xiaomi είναι η αλήθεια ότι ετοιμάζεται να κατακτήσει ακόμα περισσότερες χώρες και να επεκταθεί σε ακόμα περισσότερες αγορές παγκοσμίως. Τι λέτε θα τα καταφέρει!?

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο