22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα 5 gadget που πρέπει να έχει κάθε σύγχρονός ταξιδιώτης

Ανεξάρτητα από τον προορισμό του ταξιδιού, ορισμένα ταξιδιωτικά gadget είναι απαραίτητα και δεν πρέπει να λείπουν από τις αποσκευές κανενός ταξιδιώτη. Η πιθανότητα να έχετε ένα ταξίδι χωρίς προβλήματα αυξάνετε κατακόρυφα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διευκολύνουν τη διαμονή σας. Αυτά, σύμφωνα με το diakopes.club, είναι τα 5 ταξιδιωτικά gadget που πρέπει να έχει κάθε ταξιδιώτης στις αποσκευές του.

 

Power Bank

Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να έχετε μαζί σας ένα power bank σε οποιοδήποτε ταξίδι. Τι θα κάνετε εάν χρειαστεί να φορτίσετε το κινητό σας, αλλά βρίσκεστε σε ένα μέρος σε κάποιο εξωτικό προορισμού όπου δεν υπάρχουν πρίζες; Το τηλέφωνο, την κάμερα, τα ακουστικά και όλος ο ηλεκτρονικός σας κόσμος θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένος  και έτοιμος να τον χρησιμοποιήσετε ειδικότερα αν ταξιδεύετε και είστε ‘’ψηφιακός νομάδας’’.

Κάντε κλικ εδώ για τα καλύτερα power bank τις αγοράς!

 

Bluetooth tracker

Το να χάσεις σημαντικά έγγραφα, κλειδιά, πορτοφόλι, να ψάχνεις χαμένες αποσκευές στο αεροδρόμιο είναι μια όπως και να το κάνουμε απογοητευτική εμπειρία. Τέτοιες δοκιμασίες μπορεί να σας κοστίσουν χρήματα, χρόνο και ηρεμία. Για να παρακολουθείτε τα σημαντικά πράγματα που μεταφέρετε στο ταξίδι σας, χρειάζεστε ένα Bluetooth tracker όπως είναι το airtag στη λίστα με τα gadget σας.

Το Bluetooth tracker μπορεί να είναι μια λεπτή, μικρή συσκευή που μπορείτε να την τοποθετήσετε στα πράγματα σας ώστε να μπορείτε να τα βρείτε όταν χαθούν εύκολα χωρίς ταλαιπωρία. Είναι ελαφρύ και μπορεί να είναι τόσο μικρό όσο ένα νόμισμα  ώστε να μπορείτε να τα τοποθετήσετε στο πορτοφόλι ή στην τσάντα σας.

 

Travel adapter

Το λεγόμενο travel adapter είναι από τα απαραίτητα gadget για κάθε ταξίδι. Σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να ξεχάσετε το μετατροπέα ή μετασχηματιστή για την πρίζα, σε περίπτωση που ταξιδεύετε σε χώρες εκτός ευρωπαϊκής ένωσης, καθώς σε αυτές χρησιμοποιούν τάση ρεύματος των 110 Volts.

 

Wifi Hotspot

Δεν μπορείτε ούτε λεπτό μακριά από τα Social Media; Το ίντερνετ είναι γι’ σας  απαραίτητο; Αν η απάντηση σε αυτό είναι όχι απλά ξανασκεφτείτε το , το χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε το χάρτη, να χρησιμοποιήσετε τη Μετάφραση Google για να μιλήσετε με ντόπιους, να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες όπως συναλλαγματικές ισοτιμίες και δρομολόγια λεωφορείων, η λύση σ ’όλα αυτά είναι το Wi-Fi Hotspot.

Είναι ιδιαίτερα βολικό σε περίπτωση που θέλετε να αποφύγετε τη διακοπή της σύνδεσής σας αν τύχει κάποια κλήση η και σε περιπτώσεις που θέλετε να εξοικονομήσετε μπαταρία του κινητού σας τηλεφώνου. Πολλοί πάροχοι, ιδιαίτερα εκτός Ευρώπης μπλοκάρουν τη δυνατότητα hotspot από τη smartphone συσκευή οπόταν μια wifi hotspot συσκευή θα σας λύσει τα χέρια. Μπορεί να δείτε τις συσκευές εδώ.

 

DJI Osmo

Σου αρέσουν οι φωτογραφίες; Είστε ο τύπος που θέλει να φωτογραφίζει την κάθε του στιγμή στο ταξίδι; Πρόκειται για το καλύτερο φωτογραφικό gadget ώστε να μην έχετε κουνημένα βίντεο και κομμένες φωτογραφίες. Το DJI OSMO είναι αυτό που θα σας δώσει την απόλυτη σταθερότητα του κινητού ή της action κάμερας τραβώντας σας επαγγελματικά πλάνα. Last but not least έχει τη δυνατότητα να φορτίσει τη συσκευή, λειτουργώντας παράλληλα και ως power bank. Υπάρχουν διάφορες επιλογές στη σειρά τις DJI. Οποιαδήποτε πιο πρόσφατο από το DJI OSMO 4 θα καλύψει τις ανάγκες σου!

Αποκτήστε αυτά τα gadgets κάνοντας τα επόμενα σας ταξίδια πιο εύκολα κερδίζοντας χρόνο, και αποφεύγοντας δυσάρεστες εκπλήξεις!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο