21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi7 – Έρχεται τελικά ή όχι? Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία….!

Ναι το ξέρουμε ότι όλοι υπολογίζουμε να δούμε στην MWC 2018 το Xiaomi Mi7. Αφού μας είχε επιβεβαιώσει επίσημα η εταιρεία ότι θα παρευρεθεί στην MWC και ακούμε τελευταία για 3 κινητά μοντέλα που είναι προς παρουσίαση, με πρώτο το Mi7, μετά το Mi6X και τώρα τελευταία το Mi Mix2S, λέγαμε ότι θα τα δούμε…. Τα τελευταία όμως νέα λένε ότι μάλλον δεν θα τα δούμε και τα τρία, αλλά ίσως τα δύο.

Στην φετινή έκθεση της MWC, οι Huawei, LG και HTC όπως σας έχουμε ήδη πει δεν θα παρευρεθούν, καθότι τα Samsung S9 και S9 Plus αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των media. Βέβαια μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να υπάρχει και για την Xiaomi, αφού θέλουν να παρουσιάσουν τα οικονομικά τους σε αυτό το παγκόσμιο συνέδριο, επομένως, είναι πολύ πιθανό να δούμε και κάποιο κινητό. Το θέμα είναι ότι οι πληροφορίες μας λένε ότι θα είναι το MIX2s και όχι το Mi7.

Διαβάστε επίσης: MWC 2018: Με απουσίες γνωστών εταιρειών θα γίνει φέτος η έκθεση τεχνολογίας

Το θέμα είναι ότι και τα δύο κινητά φέρουν τον Snapdragon 845, με το MIX2s να εμφανίζεται τελικά στην MWC, άρα αυτό να κυκλοφορεί τελικά. Απ’ ότι φαίνεται ίσως το Mi7 να το δούμε πιο μετά, τέλη Μαρτίου κατά πάσα πιθανότητα.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι η εικόνα που διέρρευσε από το Slashleaks από την άποψη ποσοστού οθόνης προς το σώμα, είναι σχεδόν στο 100%. Όσο για το πίσω μέρος, θυμίζει πολύ το MIX 2, με μονή κάμερα και το γνωστό χαρακτηριστικό δαχτυλίδι από χρυσό 18Κ.

Επίσης, εκτός από τον Snapdragon 845, το MIX2s θα είναι ένα κινητό πλήρους οθόνης με αναλογία 18:9 και ανάλυση 2160 × 1080 pixels, θα διαθέτει 6GB RAM, ενώ μαθαίνουμε ότι θα έχει για αισθητήρα στην κάμερα την Sony IMX363. Όσο για την τιμή του, να το υπολογίζεται στα 4.000 γιουάν (631$) τουλάχιστον!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο