20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Pokémon: Ένας αγώνας 25 χρόνων φτάνει στο τέλος του και συγκινεί τους πάντες!

Ύστερα από 25 ολόκληρα χρόνια, ο δεκάχρονος Ash Ketchum έγινε επιτέλους ο καλύτερος εκπαιδευτής Pokémon στον κόσμο. Αυτό το ευχάριστο νέο το μάθαμε μέσα από το τελευταίο επεισόδιο του Pokémon Ultimate Journeys: The Series, που έπαιξε πριν από μερικές ώρες στην Ιαπωνία.
Advertisement

Σε αυτό το επεισόδιο, ο Pikachu του Ash νίκησε έναν Charizard που άνηκε στον Leon, που σίγουρα αν είστε fans των παιχνιδιών, θα τον θυμάστε ως εκπαιδευτή στα Pokémon Sword και Pokémon Shield. Η μεγάλη αυτή μάχη έγινε κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου τουρνουά Pokemon, που ονομάζεται “Pokémon World Coronation Series Masters Eight”, στο οποίο έρχονται αντιμέτωποι διάφοροι πρωταθλητές απ’ όλο τον κόσμο.

Αυτή η είδηση, είναι χωρίς αμφιβολία ευχάριστη για τους fans του anime, αφού για πάνω από 25 χρόνια, ο Ash προσπαθεί να πετύχει αυτό το στόχο και επιτέλους τα κατάφερε και έγινε ο…“very best”.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και τις επίσημες δηλώσεις από την The Pokémon Company:

Η αποφασιστικότητα και η επιμονή του Ash Ketchum να πετύχει τον στόχο του και να γίνει ο κορυφαίος στον κόσμο μετά από 25 σεζόν, αντιπροσωπεύει τι σημαίνει να είσαι “o very best”!

Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε αυτή τη στιγμή με τους fans των Pokémon, όταν η νέα σεζόν του Pokémon Ultimate Journeys: The Series, αλλά και αυτό το επεισόδιο μεταδοθούν τον επόμενο χρόνο σε όλο τον κόσμο. Αυτή είναι μία σεζόν που σίγουρα δε θέλει κανείς να χάσει.

Ποιο Pokémon είναι το καλύτερο για αγκαλιά; - Η κοινότητα απαντάει
Το τελευταίο επεισόδιο έπαιξε πριν από μερικές ώρες στην Ιαπωνία και αναμένεται να φτάσει και στα μέρη μας μελλοντικά.

Ωστόσο, τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Υπάρχουν πολλές φήμες τις τελευταίες ώρες, ότι ο Ash μάλλον θα σταματήσει, και αυτό το μάθαμε μέσα από τους τίτλους των τελευταίων τριών επεισοδίων του “Journeys”.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  1. Έχει κατακλύσει το tikTok σήμερα το βίντεο με την αναμέτρηση μεταξύ του σάριζαν και του πίκατσου. Στην Ιαπωνία το δείξανε σε όλες τις γιγαντοοθόνες στις μεγάλες πόλεις! Είναι σπουδαίο γεγονός!

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο