16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Original Xiaomi Redmi Airdots 2: Τα δίνουν στα 8€ περίπου και εσύ ψάχνεις ακόμα ασύρματα ακουστικά!?

Νομίζω σας βρήκα φοβερή προσφορά…..Original Xiaomi Redmi Airdots 2 με μόλις 8,24 Ευρώ τελική τιμή! Πείτε μου μετά γιατί πρέπει κάποιος να ψάξει να βρει φθηνά ανώνυμα ασύρματα ακουστικά, που δεν θα τα ξέρει ούτε η μάνα τους και από ποιότητα….άστα καλύτερα!

Τ’ ασύρματα ακουστικά XIAOMI Redmi Airdots 2, είναι εσωτερικού τύπου ακουστικά, που υποστηρίζουν ANC (Active Noise Cancellation). Χάρις το μεγάλο κουμπί που έχουν, είναι πανεύκολο να διαχειριστείτε κλήσεις αλλά και την μουσική που ακούτε. Έχουν εύρος αντίστασης 33 με  100 Ω, είναι αδιάβροχα από τον ιδρώτα και την βροχή, έχουν συχνότητα ανταπόκρισης 1 – 144Hz, υποστηρίζουν Codecs AAC, Apt-X. Η διάμετρος του οδηγού τους είναι 8mm, έχουν 32Ω αντίσταση και ευαισθησία 30dB. Συνδέονται με το κινητό σας μέσω Bluetooth Version: 5.1. Τ’ ακουστικά φορτίζουν ασύρματα μέσα στη θήκη που έχουν όπου τ’ αποθηκεύεται και τα μεταφέρετε. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για περίπου 4 ώρες συνέχεια ενώ έχουν χρόνο αναμονής 12 ώρες.

Μην ψάχνετε για ανώνυμες φθηνές λύσεις, αλλά πάρτε επώνυμο από την Xiaomi και συγκεκριμένα τ’ ασύρματα ακουστικά XIAOMI Redmi Airdots 2, στην τιμή των 8.24€!

[su_button url=”https://ali.ski/4IrVsk” target=”blank”]Μην ψάχνετε για ανώνυμες φθηνές λύσεις, αλλά πάρτε επώνυμο από την Xiaomi και συγκεκριμένα τ’ ασύρματα ακουστικά XIAOMI Redmi Airdots 2, στην τιμή των 8.24€![/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο