20.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Elephone U – Αποκτήστε το τώρα με πολλά δώρα και σε προνομιακή τιμή!

Αυτή την φορά νομίζω η Elephone ξεπέρασε τον εαυτό της με το τελευταίο της δημιούργημα, το Elephone U, ένα πραγματικά πλήρους οθόνης κινητό, με φοβερά χαρακτηριστικά και ακόμα πιο φοβερή εικόνα! Μάλιστα για να μας δελεάσει ακόμα πιο πολύ, λες και χρειάζεται με τέτοια εμφάνιση κινητού, το γνωστό μας Gearbest δίνει και πολλά δώρα μαζί με την αγορά του κινητού. Ας δούμε όμως γιατί έχω εντυπωσιαστεί τόσο και τι έξτρα δώρα ΄μπορούμε να πάρουμε με την αγορά μας από το Gearbest.

Το Elephone U είναι ένα full screen κινητό με οθόνη AMOLED 5.99 ίντσες, ανάλυση 2160 x 1080 pixels και προστασία οθόνης Corning Gorilla Glass Screen 5! Έρχεται σ’ ένα φοβερό μπλε χρώμα αλλά και σε μαύρο. Οι διαστάσεις του είναι 73.4 x 157.6 x 9.0 mm και ζυγίζει 180 γραμμάρια.

Για επεξεργαστή διαθέτει τον οκταπύρηνο MTK6763T χρονισμένο στα 2.0GHz. Για κάρτα γραφικών έχει την ARM Mali-G71 MP2. Εφοδιασμένο με 6GB RAM και 128 Gb εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, δεν θα έχετε πρόβλημα ποτέ! Τώρα εάν δεν σας φτάσουν 128GB, μπορεί μέσω εξωτερικής κάρτας να πάρει άλλα 128GB και να γίνει ο εσωτερικός χώρος 256GB! Το Elephone U έρχεται με προεγκαταστημένο Android 7.1 από το εργοστάσιο.

Το Elephone U διαθέτει διπλή πίσω κάμερα των 13MP η κάθε μία, ενώ η μπροστινή είναι των 8MP. Διαθέτει Gravity Sensor, Fingerprint Sensor, Hall Sensor, Gyroscope, E-Compass, Proximity Sensor, Ambient Light Sensor. Δέχεται 2 x Nano SIM card και 1 TF card ταυτόχρονα, ενώ υποστηρίζει την Β20, οπότε δεν θα έχετε πρόβλημα εάν έχετε σύνδεση με Wind ή είστε στην επαρχία. Για μπαταρία έχει μία των 3620mAh.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Mi WiFi Router 3 – Αποκτήστε την αγγλική έκδοση του router από την EU αποθήκη του Gearbest για μόλις 25€!

Τώρα τι έξτρα μπορείτε να κερδίσετε από το Gearbest…..1) Ένα 3D προστατευτικό φιλμ οθόνης, 2) Lucky Draw 3) Για αγορές πάνω από 350$, έκπτωση 5$. Υπόψιν το Gearbest το δίνει ήδη 20$ πιο φθηνά από την κανονική του τιμή.

Είμαι σίγουρος ότι με αυτή την εμφάνιση και αυτά τα χαρακτηριστικά, σίγουρα θα το έχετε υπόψιν σας. Εάν λοιπόν σας άρεσε το Elephone U, μπορείτε να το βρείτε σε αυτή την σελίδα του Gearbest, όπως και άλλα προϊόντα της εταιρείας σε προνομιακές τιμές!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο