20.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

PayPal: Η συνεργασία μας με το eBay συνεχίζεται ως το 2020

Κανονικά έως το 2020 συνεχίζεται η συνεργασία της με το eBay, σπεύδει να διευκρινίσει η PayPal μετά τα δημοσιεύματα για λήξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο διαδικτυακών κολοσσών.

«Η PayPal και το eBay μοιράζονται μια παραγωγική συνεργασία και εμείς θα εξακολουθούμε να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη λύση πληρωμών στο eBay έως τον Ιούλιο του 2020», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Όπως σημειώνει, στο πλαίσιο της σύμβασής τους, οι δύο εταιρείες έχουν υπογράψει ένα φυλλάδιο όρων, το οποίο καθιστά την PayPal ως ένα διαθέσιμο τρόπο πληρωμής έως τον Ιούλιο του 2023, αναγνωρίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει η PayPal ως μια παρεχόμενη μέθοδος πληρωμής στο eBay.

Διαβάστε επίσης: Ζώντας μία ψεύτικη ζωή στο Facebook. Ένα βίντεο που σίγουρα θα σας ταρακουνήσει!

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να βασιζόμαστε και να αξιοποιούμε τη σχέση μας με το eBay, προσφέροντας στους αγοραστές και τους πωλητές του eBay καινοτόμες, αξιόπιστες και απρόσκοπτες εμπειρίες πληρωμών», προσθέτει.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο