15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

“Επιθετικό μάρκετινγκ” κάνει η Microsoft για την.. εγκατάσταση των Windows 11

Καθώς η υϊοθέτηση των Windows 11 εξακολουθεί να παρουσιάζει δυσκολίες, η Microsoft βρήκε έναν ακόμη τρόπο για να προωθήσει το τελευταίο λειτουργικό της σύστημα Windows 11, ειδικά στους χρήστες των Windows 10.

Η εταιρεία ευελπιστεί ότι μία νέα «out-of-the-box» εμπειρία, η οποία θα παρακινεί τους χρήστες να προχωρήσουν στην αναβάθμιση στα Windows 11, θα καταστήσει τη διαδικασία απλούστερη και ομαλότερη, καθώς ενδέχεται περισσότεροι χρήστες να «συναινέσουν» (στην αναβάθμιση) κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης των Windows 10.

Η Microsoft εξηγεί σε μια σελίδα υποστήριξης των Windows 10: «διατέθηκε μία εκτός-ζώνης ενημέρωση για να βελτιώσει την out-of-the-box (OOBE) εμπειρία των Windows 10».

Η ενημέρωση διατέθηκε για τις εκδόσεις 2004, 20H2, 21H1, 21H2 και 22H2 τόσο Home όσο και Professional των Windows 10 και θα εγκατασταθεί κατά τη διαδικασία OOBE των Windows εφόσον η συσκευή είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με την ανάρτηση της Microsoft. Οι εγκαταστάσεις των Windows 11 φάνηκε να παραμένουν στάσιμες στα μέσα του 2022 σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύτηκαν από το Statcounter, ωστόσο τους τελευταίους μήνες παρατηρήθηκε μια υγιής αύξηση στην ϋιοθέτηση τους με το 16% των χρηστών Windows να επιλέγει το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Τα Windows 10 παραμένουν η πιο δημοφιλής έκδοση, έχοντας ποσοστό λίγο κάτω από το 70% επί του συνόλου των εγκαταστάσεων. Τα Windows εξακολουθούν να είναι το δημοφιλέστερο λειτουργικό σύστημα για επιτραπέζιους υπολογιστές, καθώς αποτελούν περίπου τα τρία τέταρτα της αγοράς, όταν το macOS βρίσκεται στη δεύτερη θέση με ποσοστό 16% και το Chrome OS με ποσοστό 2,5%.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο