22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi Redmi Y1 – Στέφεται με απόλυτη επιτυχία η μέχρι τώρα πορεία του στην Ινδική αγορά!

Πριν μερικές ώρες πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση του 2018 για την Xiaomi. Στο συνέδριο, ο Manu, γενικός διευθυντής της Xiaomi Ινδίας, μοιράστηκε το ρεκόρ της εταιρείας στην Ινδία για το 2017. Ανάμεσά τους, το Xiaomi Redmi Y1, που ουσιαστικά δεν είναι άλλο από το Xiaomi Redmi Note 5Α, πέτυχε πάρα πολύ καλά αποτελέσματα.

Ο Manu είπε στην ετήσια συνάντηση ότι το Xiaomi Redmi Y1 αποδείχθηκε για το 2017, ένα πολύ επιτυχημένο κινητό στην Ινδία, με κύριο χαρακτηριστικό την εντυπωσιακή δυνατότητα που έχει να τραβάει πολύ καλές Selfies. Για τον λόγο αυτό το αποδέχθηκαν πολύ τοπικές διασημότητες, που το ανέδειξαν ακόμα περισσότερο.

Το Xiaomi Redmi Y1 χρησιμοποιεί οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 1280 × 720 και προστασία Corning Gorilla Glass 3. Για επεξεργαστή διαθέτει τον οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 435 με 8×1.4GHz ARM Cortex A53 χρονισμένο στα 1.4GHz και κάρτα γραφικών την Qualcomm Adreno 505. Διαθέτει μέχρι 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπροστινή του κάμερα είναι με αισθητήρα των 16MP, ενώ η πίσω κύρια κάμερα είναι των 13MP. Διαθέτει σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος, ενώ η μπαταρία του είναι των 3080mAh.

Ανάμεσα στις διασημότητες που κάλεσε η Xiaomi στην Ινδία ν’ αναδείξει το κινητό, είναι η πολύ γνωστή ηθοποιός Κατρίνα Kaif ως εκπρόσωπος του Xiaomi Redmi Y1.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Mi Mix2S – Έρχεται και πιάνει φοβερό σκορ στο Antutu!

Σύμφωνα με την Canalys, μια εταιρεία έρευνας αγοράς, οι αποστολές της Xiaomi στην Ινδία έφτασαν τις 8,2 εκατομμύρια συσκευές το τέταρτο τρίμηνο του 2017, καταλαμβάνοντας έτσι το 27% της συνολικής αγοράς στην χώρα και κατατάσσοντας την εταιρεία στην πρώτη θέση στην ινδική αγορά.

Εάν ψάχνετε να πάρετε και εσείς την διεθνή έκδοση του Xiaomi Redmi Y1, δηλαδή το Xiaomi Redmi Note 5A, αυτή την στιγμή το έχει σε flash sales το Banggood, όπου μπορείτε να το αποκτήσετε χωρίς πρόβλημα, αφού το παραγγείλετε να έρθει με Priority Direct Mail.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο