18.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μυστηριώδης Snapdragon 845 εμφανίστηκε στο Geekbench 4 και δείχνει πολύ ζόρικος!!!

Ενώ λοιπόν περιμένουμε να ξεκινήσει η MWC και να δούμε τι καινούργιο έχουν να μας δείξουν οι διάφορες εταιρείες, ξαφνικά βλέπουμε κάτι το περίεργο…ένα Snapdragon 845 με μία συσκευή μυστήριο!

Η Qualcomm, λίγο πριν τελειώσει το 2017, μας παρουσίασε τον τελευταίο της επεξεργαστή, τον Snapdragon 845. Ως πιο δυνατός από τους άλλους, αναμένεται να τον δούμε μόνο σε ναυαρχίδες με αντίστοιχα λοιπά χαρακτηριστικά. Για τον λόγο αυτό πάντα τα τελευταία χρόνια, περνάνε μία βόλτα από τα διάφορα benchmark προγράμματα, για να δούνε τι πιάνουν στην τελική. Αυτό είναι ωραίο γιατί έτσι εμείς έχουμε να δούμε κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Το θέμα είναι όμως ότι με προγράμματα σαν το Antutu που με κάθε νέα ενημέρωση, μετράει διαφορετικά και βγάζει όλο και μεγαλύτερο σκορ, δεν είναι και πολύ δίκαια η μέτρηση.  Αντιθέτως όμως οι μετρήσεις με το Geekbench φαίνονται πιο σωστές και δίκαιες.

Έτσι πέσαμε πάνω σε μία περίεργη μέτρηση που το κινητό ονομάζεται ΧΧΧΧ. Από τ’ αποτελέσματα βλέπουμε ότι στο τεστ για τον ένα πυρήνα έπιασε 2378 πόντους, ενώ στους πολλούς έπιασε 8132, κάτι που δείχνει από μόνο του μία αύξηση της τάξεως του 20%!

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Mi Mix2S – Νέο σχέδιο δείχνει Snapdragon 845, πάνω από 95% οθόνη και δαχτυλικό αποτύπωμα κάτω από την οθόνη!!

Παρακάτω σας έχουμε μία φωτογραφία όπου βλέπουμε τα συγκριτικά αποτελέσματα μετά συσκευών με Snapdragon 845 devices με το κόκκινο χρώμα και με το πράσινο, συσκευές με Snapdragon 835.

Η άγνωστη συσκευή που πέρασε από το Geekbench 4, βλέπουμε ότι τρέχει Android 8.0 Oreo και έχει 6GB Ram. Δυστυχώς το όνομα του μοντέλου και του κατασκευαστή έχουν διαγραφεί από την βάση δεδομένων του Geekbench, οπότε δεν ξέρουμε αυτά τ’ αποτελέσματα ανήκουν στο Xiaomi Mi Mix 2S ή στο Galaxy S9.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο