22.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi7 – Δείτε τι μας λέει η σελίδα της MIUI για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του!

Σας γράφαμε χθες ότι το Mi7 ενδέχεται τελικά να μην το δούμε στην έκδοση της MWC που ξεκινάει στις 26 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη, αλλά πιο πιθανό είναι να δούμε την άλλη ναυαρχίδα, το Xiaomi Mi Mix2S. Μπορεί έτσι οι διάφορες φήμες να έχουν λιγοστέψει, εμείς όμως σας βρήκαμε μία φοβερή φωτογραφία που διέρρευσε…τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά του αναμενόμενου Mi7, έτσι ακριβώς όπως τα βλέπετε σε όλα τα κινητά μέσα από την σελίδα “Η συσκευή μου”!Τα στοιχεία που λαμβάνουμε από την συγκεκριμένη σελίδα είναι πολλά και ενδιαφέροντα!

Όπως βλέπουμε έχει για επεξεργαστή τον Snapdragon 845. Για μπαταρία έχει μία μεγάλη θα έλεγα, που είναι 4480mAh. Διαθέτει διπλή πίσω κάμερα των 16MP. Η οθόνη του είναι 5.6 ιντσών και με ανάλυση 2160 x 1080, ενώ διαθέτει 8GB RAM. Όπως βλέπουμε αναγράφετε ότι είναι το Mi7 και διαθέτει 128GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Το μόνο περίεργο στη φωτογραφία είναι ότι τρέχει MIUI 8.1.30x, εκτός εάν εννοεί κάπως ότι τρέχει MIUI που βασίζεται σε Android 8.1.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Redmi Y1 – Στέφεται με απόλυτη επιτυχία η μέχρι τώρα πορεία του στην Ινδική αγορά!

Όπως και να έχει το πράγμα, δείτε αντιστοίχως τώρα στο κινητό μου, ένα Xiaomi Mi5S Plus, πως φαίνονται τα ίδια στοιχεία…

 

Σας έχουμε αναφέρει κάμποσες φορές ότι υπάρχουν πολλές φήμες που λένε ότι τελικά θα δούμε δύο μοντέλα Mi7. Το ένα θα είναι στις 5.6-5.7 ίντσες και θα είναι το Mi7, ενώ θα υπάρξει και ένα στις 6 ίντσες που θα λέγεται Mi7 Plus. Μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί η φωτογραφία αυτή.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο