15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Google Installe v 2.0 – Πως εγκαθιστούμε το Google Playstore στο κινητό μας εάν δεν το έχει!

Αν και οι περισσότεροι πια όταν αγοράζουμε κινητό από το εξωτερικό και κυρίως από Κίνα, έρχεται με κάποια διεθνή ROM που θα έχει μέσα το Google Playstore, δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί είτε να μας έρθει με κάποια τελείως κινέζικη rom ακόμα και σε Xiaomi κινητό! Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση!? Απλό…ακολουθούμε τον οδηγό που σας έχω παρακάτω και θα είστε εντάξει!Ο installer αυτός αν και έχει φτιαχτεί κυρίως για Xiaomi κινητά, πιστεύω ότι κάλλιστα θα δουλεύει και σε άλλες μάρκες. Εξάλλου κατεβάζει απλώς τις απαραίτητες εφαρμογές και τις εγκαθιστά στο κινητό σας, ώστε στο τέλος να έχετε εγκαταστημένο το Google Playstore.

Τον Installer μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ:

[su_table]

Google Installer v 2.0 [sdm_download id=”10979″ fancy=”0″ new_window=”1″ color=”grey”] [sdm_download_counter id=”10979″]

[/su_table]

Η έκδοση αυτή είναι ενημερωμένη από τον Eric Xiang και υποστηρίζει Kitkat, Lollipop, Marshmallow και Nougat. Το αρχείο θα σας εγκαταστήσει τα Google Play Store, Account Management Google Play Services, Google Services Framework, Google Calendar Sync και Google Contacts Sync.

Ας δούμε όμως τώρα την διαδικασία βήμα – βήμα

  • Για να μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει πρώτα την δυνατότητα εγκατάσταση από άγνωστες πηγές. Εάν δεν το έχετε κάνει, πάτε Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Ασφάλεια & Απόρρητο τουλάχιστον στο κινητό μου (Xiaomi Mi5S Plus). Εάν δεν το βρείτε εκεί ή δεν έχετε τέτοια διαδρομή, κάπου στις ρυθμίσεις ασφαλείας θα είναι.
  • Κατεβάστε τον Google Installer v2 APK από το link πιο πάνω. Υπόψιν για να μπορείτε να το κατεβάσετε, πρέπει να έχετε γραφτεί στο site και να έχετε κάνει log-in. Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν.
  • Καλύτερα κατεβάστε το αρχείο στο κινητό σας, αλλιώς εάν το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να τον συνδέσετε με το κινητό σας για να μεταφέρετε το αρχείο. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει όταν συνδέσετε το κινητό, να ενεργοποιήσετε το MTP or Storage mode στη συσκευή σας.
  • Αντιγράψτε το αρχείο όπου θέλετε μέσα στο κινητό
  • Πηγαίνετε με την εξερεύνηση ή με τον File Manager που έχετε, εκεί που έχετε σώσει το αρχείο και τρέξτε το, ώστε να εγκατασταθεί. Αφού εγκατασταθεί, πατήστε να τρέξει το πρόγραμμα
  • Μόλις δείτε μία σελίδα με ένα μεγάλο μπλε εικονίδιο που λέει Install, πατήστε το και περιμένετε…..

Διαβάστε επίσης: Το TomTop αδειάζει την αποθήκη του στην Γερμάνια και τα δίνει σχεδόν τσάμπα!

Πατώντας το Install ξεκινάει η διαδικασία εγκατάστασης και εσύ βλέπετε πόσο της εκατό έχει τελειώσει. Μόλις γίνει 100% είστε έτοιμοι! Καλό είναι πριν το τρέξετε, να κάνετε μία επανεκκίνηση στο κινητό. Μην ξεχνάτε ότι την διαδικασία αυτή θα πρέπει να την επαναλαμβάνετε κάθε φορά που βάζετε κάποια κινέζικη rom που δεν έχει μέσα το Google Playstore, οπότε εσείς θα χρειάζεται να το ξαναπερνάτε.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

[profilepress-login id=”3″]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο