18.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το βίντεο της Unreal Engine 5 που μοιάζει αληθινο!

Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε πριν την κυκλοφορία των κονσολών νέας γενιάς PlayStation 5 και Xbox Series X|S, η μηχανή γραφικών Unreal Engine 5 κατάφερε να ρίξει σαγόνια, χάρη στις τρομερά εντυπωσιακές τεχνολογίες που έφερε στο προσκήνιο. Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης 3D assets MAWI United GmbH ήρθε να μας χαρίσει ένα demo που μας υπενθυμίζει ξανά τις δυνατότητες αυτές και καταφέρνει να φτάσει ακόμη και την πανίσχυρη NVIDIA GeForce RTX 4090 στα όρια της.

Συγκεκριμένα, ο YouTuber Digital Dreams έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα βίντεο που παρουσιάζει το ‘Dune Desert’ demo της MAWI, το οποίο εύκολα θα μπορούσε κάποιος να μπερδέψει με πραγματικό βίντεο. Το demo κάνει χρήση της Nanite τεχνολογίας και έτσι ενσωματώνει 3D μοντέλα απίστευτης λεπτομέρειας, ενώ συγχρόνως γίνεται χρήση και του Lumen συστήματος φωτισμού για γίνει το οπτικό αποτέλεσμα ακόμη πιο ρεαλιστικό.
Advertisement

Το demo τρέχει κοντά στα 60 FPS σε έναν AMD Ryzen 9 7950X με την RTX 4090 και αν θέλετε μπορείτε να το δοκιμάσετε και στον δικό σας υπολογιστή μέσα από το link στην περιγραφή του βίντεο. Είναι πραγματικά από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να πάρετε μια γεύση από τις ικανότητες της Unreal Engine 5 μέσα από τον player που ακολουθεί!

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο