15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Netflix: Για να εμποδίσει το password sharing αποκάλυψε το σχέδιό του

To ότι το Netflix θέλει να σταματήσει το μοίρασμα κωδικών είναι γνωστό εδώ και καιρό. Σιγά σιγά στήνει το σχέδιό του προκειμένου να του αποφέρουν έσοδα και εκείνοι που επωφελούνται από λογαριασμούς άλλων νοικοκυριών. Τώρα δημοσίευσε τις τελικές οδηγίες στον ιστότοπο βοήθειας.

Η υπηρεσία θα προσπαθεί να ορίσει μια «διεύθυνση σπιτιού» μέσω της IP, του αναγνωριστικού συσκευής και του συνολικού μοτίβου δραστηριότητάς σας. Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να διαπιστώσει εάν ο χρήστης που έχει πρόσβαση στον λογαριασμό είναι πράγματι ο κάτοχος του λογαριασμού.

Netflix: Αποκάλυψε το σχέδιό του για να εμποδίσει το password sharing

Αυτό φαίνεται πως θα γίνεται με μια διαδικασία επαλήθευσης λογαριασμού. Μπορεί να ενεργοποιείται κάθε φορά που προσπαθείτε να παρακολουθήσετε το Netflix από μια νέα συσκευή ή τοποθεσία, και περιλαμβάνει την αποστολή των κωδικών μέσω mail και μηνυμάτων. Στη συνέχεια, οι κωδικοί θα πρέπει να εισάγονται εγκαίρως στο πεδίο της πλατφόρμας και τέλος.

Οι αλλαγές θα έχουν αρνητικότερο αντίκτυπο σε αυτούς που ταξιδεύουν συχνά και σε αυτούς που χρησιμοποιούν VPN. Αυτοί θα πρέπει να κάνουν τη διαδικασία επαλήθευσης λογαριασμού συνεχώς προκειμένου να παρακολουθήσουν κάτι.

Υπήρχαν φήμες ότι το Netflix επρόκειτο να αφήσει επιπλέον χρήστες να μείνουν, εφόσον ο κάτοχος του λογαριασμού ήταν διατεθειμένος να πληρώσει επιπλέον, αλλά τώρα αποδεικνύεται ότι αυτό δε θα συμβεί.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο