24.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παγκόσμιο ντεμπούτο για το Huawei Watch GT Cyber!

Η Huawei αποκάλυψε το Watch GT Cyber τον Νοέμβριο στην Κίνα και τώρα η εταιρεία φέρνει το εντυπωσιακό smartwatch στις παγκόσμιες αγορές. Η αλήθεια είναι ότι ένα τέτοιο smartwatch δεν έχεις ξαναδεί μέχρι σήμερα. Και τι να πρωτοαναφέρει κανείς; Εκπληκτικό design; Harmony OS 3; Πλήθος λειτουργιών; Τικάρει όλα τα κουτάκια.

Στη δεξιά πλευρά του smartwatch ο χρήστης θα συναντήσει το σύνηθες πλήκτρο, ενώ εκείνο που πραγματικά ξεχωρίζει είναι ότι το ρολόι μπορεί να αποσπαστεί από το λουράκι και το σασί του ολοκληρωτικά, επιτρέποντας πλήθος παραμετροποιήσεων. Βασίζεται κυρίως σε μαγνήτες για να μείνει στη θέση του, αλλά φυσικά υπάρχουν και μηχανικά μέρη.

Υπάρχουν συνολικά τρεις εκδόσεις. Πιο συγκεκριμένα, τα Urban, Sports, και Fashion, όλα με 1.32 ιντσών κυκλική AMOLED οθόνη με ανάλυση 466×466 και πυκνότητα pixels 352 ppi. Η πρώτη και η τρίτη, δηλαδή η Urban και η Fashion έκδοση έρχονται με κεραμικό σώμα, ενώ η Sports έκδοση με συνθετικά υλικά ινών.

Στο εσωτερικό του ο χρήστης θα βρει το Harmony OS user interface με περισσότερα από 100 sports mode, τη τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση της τεχνολογία sleep tracking της Huawei, υποστήριξη μέτρησης των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, όπως και του καρδιακού παλμού. Δεν απουσιάζει το GPS, το NFC και φυσικά συνδέεται σε smartphone μέσω Bluetooth.

H Huawei το εξόπλισε και με ασύρματη φόρτιση και μάλιστα είναι συμβατό με οποιονδήποτε Qi φορτιστή. Μπορεί να σου παρέχει αυτονομία ως και 4 ολόκληρες ημέρες βαριάς χρήσης, ενώ όσοι δεν θα το χρησιμοποιήσουν τόσο πολύ θα δουν ακόμη και 7 ημέρες σε μια μόνο φόρτιση.

Το Huawei Watch GT Cyber κοστίζει στην Κίνα CNY 1.288 ή κάπου στα 177 ευρώ για την έκδοση Sports, ενώ το Fashion και το Urban έρχονται στα CNY 1.488 ή κάπου στα 204 ευρώ. Το ρολόι εμφανίστηκε προς το παρόν στο Μεξικό στα MEX$ 3.999 ή κάπου στα 193 ευρώ.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο