22.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi Mix 2S – Εμφανίζεται για πρώτη φορά σε βίντεο!

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο βλέπουμε διαρροές και φήμες σχετικά με το Xiaomi Mi Mix 2S. Λογικό θα σκεφτεί κανείς, εφόσον αναμένεται να το δούμε σύντομα, δηλαδή στην MWC 2018 στη Βαρκελώνη, τέλος του μήνα. Το ότι είναι ένα υπαρκτό κινητό το ξέρουμε χάρις σε ένα χρήστη του XDA, που βρήκε το firmware του. Τώρα βρήκαμε ένα βίντεο που πρέπει να δείχνει το Mi Mix 2S!

Όπως σας είπαμε το ότι υπάρχει πράγματι το κινητό το είχαμε πρωτοκαταλάβει με τα αρχεία firmware που βρήκε ένα χρήστης του XDA, όπου μέσα επιβεβαίωναν τον Snapdragon 845 για το Mi Mix 2S, που θα έχει την κωδική ονομασία Judy. Σήμερα βρήκαμε ένα βίντεο από ένα κατασκευαστή φιλμ προστασίας για την οθόνη, που δείχνει ένα βίντεο με πάρα πολύ λεπτό περιθώριο από κάτω. Επίσης στο βίντεο δείχνει iPhone-X like gestures.

Διαβάστε επίσης: Προσφορές και κουπόνια από το Gearbest για αγορές οικονομικά!

Όπως βλέπετε και στο βίντεο από πάνω, το κινητό που βλέπουμε έχει πολύ μικρότερα πριθώρια σε σχέση με αυτά του Mi Mix 2. Επίσης ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι δεν βλέπουμε κάτω δεξιά την μπροστινή κάμερα, οπότε λογικά θα είναι τοποθετημένη κάπου αλλού, λογικά πάνω δεξιά όπου βλέπουμε σε διάφορα renders ότι θα είναι τώρα η κάμερα. Επίσης στο βίντεο βλέπουμε ότι ο χρήστης κάνει χειρονομίες σαν του iPhone-X, όπως σούρσιμο από κάτω για να γυρίσει στην κεντρική σελίδα, σούρσισο προς τα πάνω για να δει τις πρόσφατες εφαρμογές. Παρόμοιες έχουμε ήδη δει στο Mi Mix πριν από μερικές εκδόσεις ROM που ήταν για τα full screen Κινητά της εταιρείας.

Τι λέτε λοιπόν και εσείς, είναι πράγματι αυτό το Mi Mix 2S!? Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο