16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi LED flashlight – Ένας μικρός αλλά πολύ δυνατός φακός/powerbank! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο. Δείτε που θα τον βρείτε πιο φθηνά!

Δεν έχει περάσει και πάρα πολύ καιρός, 2-3 μήνες περίπου, όπου η Xiaomi μας είχε παρουσιάσει ένα μικρό, αλλά δυνατό φακό όπως έλεγε στην παρουσίαση της, με πολλές δυνατότητες και που μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σαν Powerbank. Ε λοιπόν αυτόν τον φακό έχουμε σήμερα εδώ, που μου ήρθε με μία καθυστέρηση θα έλεγα, από το Zapals. Η αγορά έγινε από εκεί γιατί ήταν στην πιο χαμηλή τιμή, και μιας και είναι γνωστό για τις πολύ χαμηλές τιμές τιμές στα προϊόντα του, προτιμήθηκε!

Ο Xiaomi LED flashlight, μου ήρθε σε μία μεγάλη συσκευασία, καλά προστατευμένη. Μεγάλη γιατί μέσα είχε τον φακό, το αντιστρες παιχνιδάκι πάλι της Xiaomi που θα σας το παρουσιάσω και αυτό και δύο τύπου LEGO παιχνίδια Star Wars με τον Darth Vader και ένα στρατιώτη για τον γιο μου.

Αφού ανοίχτηκε το πακέτο και ξεχωρίστηκαν τα πράγματα, έμεινα με τα δύο αντικείμενα που ήταν για μένα. Ο φακός της Xiaomi, ήταν μέσα σ’ ένα διαφανή κύλινδρο, όπου μέσα ήταν ο φακός, ένα usb καλώδιο, ένα εγχειρίδιο στα κινέζικα και ένα κορδόνι για να το περάσετε στον φακό και να μπορείτε να τον κρατάτε εύκολα από εκεί. Στο κάτω μέρος του κυλίνδρου, μπορούμε να διαβάσουμε διάφορες τεχνικές λεπτομέρειές σχετικά με τον φακό και τις τεχνικά χαρακτηριστικά έχει.

Ο φακός είναι λίγο μεγαλούτσικος. Σαν διαστάσεις είναι 120.2 x 25.5 x 25.5 mm και ζυγίζει 103 γραμμάρια. Ίσως λογικό εάν σκεφτεί κανείς ότι μπορείτε κάλλιστα να τον χρησιμοποιήσετε και σαν Powerbank για να φορτίσετε το κινητό σας περίπτωση ανάγκης, εάν ξεμείνετε από ενέργεια.

Ο φακός διαθέτει μπαταρία 3350mAh με 5V/1A, που σίγουρα θα σας είναι αρκετά για να φορτίσετε σχεδόν πλήρως το κινητό σας και να επικοινωνήσετε με κάποιον. Ο φακός είναι φτιαγμένος από ανθεκτικό αλουμίνιο. Βγάζει λευκό φως, ενώ διαθέτει 11 επίπεδα φωτεινότητας + SOS λειτουργία!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η φωτεινότητα ειδικότερα στα τελευταία επίπεδα, είναι πάρα πολύ μεγάλη, ικανή να τυφλώσει τον άλλο εάν του ρίξετε το φως στο πρόσωπο! Για την λειτουργία SOS, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γυρίσετε τον φακό και ν’ ακούσετε ένα κλικ και μετά να πατήσετε το κουμπί από πίσω, ώστε να ενεργοποιήσετε την λειτουργία. Θα το δείτε πως και στο βίντεο που έχω πιο κάτω!

Ο φακός της Xiaomi, είναι σίγουρο ότι θα σας φανεί χρήσιμος εάν κάνετε κατασκήνωση, βόλτες στην εξοχή, για δουλειές κάπου σκοτεινά, καθώς θα σας δώσει άπλετο φως αλλά και την απαραίτητη ενέργεια εάν χρειαστεί για το κινητό σας.

Δείτε τώρα και το βίντεο παρουσίαση που έφτιαξα.

Όπως βλέπετε και εσείς ο φακός της Xiaomi είναι πάρα πολύ καλός και σίγουρα θα σας φανεί πάρα πολύ χρήσιμος. Εγώ όπως σας είπα τον πήρα από το Zapals, που ήταν πολύ φθηνά. Εγώ σας βρήκα όμως και κουπονάκια για τα υπόλοιπα μαγαζιά. Δυστυχώς εάν πάτε να το παραγγείλετε από το Gearbest, βγάζει μήνυμα ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν μπορεί να σταλθεί στην Ελλάδα. Δείτε που μπορείτε να το βρείτε λοιπόν πολύ φθηνά!

[wpcd_coupon id=11531]

[wpcd_coupon id=11532]

[wpcd_coupon id=11533]

[wpcd_coupon id=11534]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο