24 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi 5 – Έρχεται το Android 8.0!

Την περασμένη εβδομάδα η Xiaomi άρχισε να δίνει τις πρώτες Beta εκδόσεις του MIUI 9 για το Xiaomi Mi 5, που βασιζόταν όμως σε Android 8.0. Το Xiaomi Mi 5 είναι το τρίτο κινητό της εταιρείας μετά τα Xiaomi Mi 6 και το Xiaomi MIX 2, που λαμβάνει αυτή την αναβάθμιση.

Πριν από λίγο ο blogger Shaitu δήλωσε: “Το Mi5 έχει ωθηθεί και το πακέτο θα ενημερωθεί αργότερα, εστιάζοντας στη κλειστή βήτα ομάδα”, ενώ και ο MIUI manager @RanGer έγραψε στο Weibo αυτό το μήνυμα.

Από τα στιγμιότυπο οθόνης, βλέπουμε ότι μιλάμε για την MIUI 9 8.3.12 εσωτερική έκδοση, με μέγεθος 1.3GB.

Διαβάστε επίσης: Προσφορές και κουπόνια από το Gearbest για αγορές οικονομικά! (Updated 11/03)

Οι αλλαγές που σχετίζονται με την αναβάθμιση του Mi 5 σε Android 8.0, δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά λογικά υποθέτουμε ότι θα είναι παρόμοιες με αυτές που έχουμε δει μέχρι στιγμής στα Mi 6 και Mix 2, όπως το ξεκλείδωμα προσώπου, προσομοίωση κάρτας, κλπ., Η ευχέρεια αναμένεται επίσης να βελτιωθεί σημαντικά.

Και για να θυμηθούμε λίγο ιστορία, το Xiaomi Mi 5 κυκλοφόρησε στις 24 Φεβρουαρίου 2016. Χρησιμοποιεί μια οθόνη 1080p 5.15 ιντσών και διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 820. Η μέγιστη επιλεγμένη μνήμη είναι 4GB RAM και 128GB ROM, ενώ διαθέτει κάμερα Sony 16MP και μπαταρία των 3000mAh.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο