24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi Mi Mix 2S – Και νέα στοιχεία δείχνουν ότι θα έρθει με 8GB RAM / 256GB ROM!

Σας είχαμε πει πρώτοι εδώ στο iTechNews.gr πριν μερικές ημέρες ότι είχαμε βρει στοιχεία στο διαδίκτυο όπου έδειχναν κάτι το καινούργιο όχι μόνο για την Xiaomi, αλλά για όλες τις εταιρείες που κατασκευάζουν κινητά τηλέφωνα! Το νέο αυτό ήταν ότι το Mi Mix 2S θα είναι το πρώτο κινητό παγκοσμίως που θα κυκλοφορήσει σε έκδοση των 8GB RAM / 256 GB ROM. Πριν από λίγο βρήκαμε και καινούργια στοιχεία που το επιβεβαιώνουν αυτό….

Την πρώτη φορά που σας το είχαμε αναφέρει, είχαμε βρει μία εικόνα  που δείχνει το barcode που βρίσκεται πάνω στην συσκευασία του κουτιού του κινητού. Στο barcode αυτό βλέπουμε πολύ καθαρά ν’ αναγράφεται 8GB / 256GB και ακριβώς από πάνω βλέπουμε τ’ όνομα του κινητού που θα έχει αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Όπως σας είχαμε πει και τότε, οι τιμές αυτές είναι οι υψηλότερες για ναυαρχίδα που είναι να κυκλοφορήσει τώρα.

Πριν από λίγο βρήκαμε και καινούργια εικόνα, από διαφημιστική αφίσα του κινητού, όπου ανάμεσα στ’ άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά που βλέπουμε του κινητού, βλέπουμε να επισημαίνεται ότι είναι η έκδοση 8GB RAM / 256 GB ROM.

Όπως σας έχουμε πει, αυτά τα χαρακτηριστικά μόνο τα Huawei Mate 10 Porsche Edition και Samsung Galaxy S9+ πλησιάζουν, αλλά με συνδυασμό 6GB + 256GB, όχι 8+256. Και η φήμη που κυκλοφόρησε χθες για ένα νέο κινητό της Huawei, πάλι με 6+256 θα είναι! Τώρα για την τιμή του…δυστυχώς κάτω από τα 4000 γουάν (631.4$), μην το περιμένετε με τίποτα!

Διαβάστε επίσης: Chuwi tablets – Αποκτήστε τα για λίγο ακόμα φθηνά μέσω των προσφορών του Gearbest!

Όσο για τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά, ξέρουμε ότι θα έχει οθόνη με 5.99 ίντσες, θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 845, θα έχει κεραμικό σώμα, ενώ θα ξεκινάει από τα 6GB RAM. Στο πίσω μέρος θα έχει διπλή κάμερα με τον αισθητήρα να λέγεται ότι θα είναι ο IMX362 της Sony.

 

Υπομονή λοιπόν, 4 ημέρες ακόμα μείνανε μέχρι και την επίσημη ανακοίνωση του κινητού. Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο