24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Xiaomi θα ανακοινώσει σήμερα ένα ζευγάρι ελαφριών και πανίσχυρων ακουστικών που θα είναι από κεραμικό υλικό!

Η Xiaomi θα μας παρουσιάσει σήμερα Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 10 AM Κίνα ώρα, ένα ζευγάρι ελαφριών και πανίσχυρων ακουστικών που θα είναι από κεραμικό υλικό. Η αποκάλυψη πραγματοποιήθηκε μέσω της σελίδας Xiaomi Headphone Weibo και έκτοτε υπήρξαν μερικά teasers επικεντρωμένα στο αναμενόμενο ακουστικό.

Το πρώτο teaser δείχνει ένα σχέδιο που μοιάζει με ένα φτερό αλλά παίρνει τη μορφή μία μουσικής νότας. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν θα έχει κάτι να κάνει με τη μουσική και χωρίς αμφιβολία είναι ένα ακουστικό. Η φτερωτή προοπτική φαίνεται να υποδηλώνει ότι αυτό θα είναι ένα ελαφρύ προϊόν, δηλαδή “ελαφρύ σαν πούπουλο”! Θεωρείται ότι τα ακουστικά θα συνδέονται με το κινητό σας μέσω Bluetooth.

Πρόσφατα, το ακουστικό Bluetooth Mi Sports παρουσίασε μια μείωση της τιμής του και προς το παρόν μπορείτε να το βρείτε στην Κίνα στα 129 γιουάν. Αυτό θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα της επικείμενης έναρξης μιας νεότερης έκδοσης. Το ελαφρύ στο teaser είναι επίσης μια ένδειξη ότι μιλάμε για ένα προϊόν που προορίζεται για την ύπαιθρο και δεν θα δημιουργεί αίσθημα βάρους κατά την διάρκεια του τζόγκινγκ πχ.

Το δεύτερο πόστερ που εμφανίστηκε λίγο νωρίτερα σχετικά με τα νέα ακουστικά, υποδηλώνουν ότι θα είναι κατασκευασμένα από κάποιο νό υλικό. Στο πόστερ αναφέρεται επίσης ότι θα έχει μία εξαιρετική έξοδο ήχου με ένα πλουσιότερο επίπεδο ακουστικής εμπειρίας. Η εικόνα του teaser είναι διπλής όψης. Το δεξί μέρος είναι μια επίπεδη πλάκα από πορσελάνη ενώ το αριστερό μέρος είναι μέρος ακουστικών. Αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι το σώμα μπορεί να είναι κατασκευασμένο από κεραμικό υλικό.

Διαβάστε επίσης: VERNEE X: Έρχεται με 4GB/64GB, οκταπύρηνο, 4 κάμερες και 6200mAh από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicool χωρίς τελωνείο!

Η Xiaomi διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ακουστικών που κυμαίνονται από το Piston Pro, το Mi In-ear, το αθλητικό κομμάτι Bluetooth και το ακουστικό με την ακύρωση θορύβου που τα έχω και εγώ. Υπάρχουν επίσης τα μεγαλύτερα ακουστικά, με το κλασσικό το σχήμα. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό όλων των ακουστικών της είναι η προσιτή τιμή που έχουν και η άψογη κατασκευή τους. Αναμένουμε ότι αυτό το επερχόμενο μοντέλο θα είναι και φθηνό.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο