24.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi Mi 7 Plus – Έρχεται με σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη

Η Xiaomi αφού μας παρουσίασε πριν 2 ημέρες την τελευταία της ναυαρχίδα, Mi Mix 2S, τώρα το μόνο που μένει από ναυαρχίδα τουλάχιστον, είναι να δούμε το Mi 7. Ήδη σας έχουμε πει ότι ακούγεται ότι την ναυαρχίδα αυτή θα την δούμε μάλλον Ιούνιο και ότι αναμένεται να βγει σε δύο εκδόσεις, Mi 7 και Mi 7 Plus. Σήμερα μάθαμε περισσότερα πράγματα για την μεγάλη έκδοση του Mi 7, την Plus.

Αυτό που μάθαμε είναι ότι το Mi 7 Plus δεν θα έχει τον σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος, αλλά θα είναι κάτω από την κύρια οθόνη. Την τεχνολογία αυτή την είδαμε για πρώτη φορά στο VIVO X20 Plus UD και έρχεται από την Synatics. Αναμένεται την ίδια τεχνολογία να την δούμε και στα VIVO X21 και Huawei Mate RS, αλλά από την Goodix αυτή την φορά.

Οι φήμες λένε ότι και τα Huawei Mate 11 και Galaxy Note 9 θα υποστηρίζουν ανάλογη λειτουργία. Αναμενόμενο λοιπόν να θέλει να περιλάβει και τον εαυτό της ανάμεσα σε αυτή την λίστα η Xiaomi, αφού μιλάμε για τις 5 πρώτες εταιρείες παγκοσμίως. Έτσι αφού δεν το είδαμε στο Mi Mix 2S, αναμένουμε να το δούμε στο Mi 7.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι σας έχουμε αναφέρει στο παρελθόν ότι το Mi 7 είναι έτοιμο. Δεν είναι έτοιμο για τελική παραγωγή, γιατί η Xiaomi αντιμετώπισε προβλήματα στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας αυτής στα κινητά της. Η επιβεβαίωση αυτή μάλιστα μας έρχεται και από το τμήμα του XDA που ασχολείται με τις ROM.

Αυτό που μαθαίνουμε τώρα είναι ότι η Xiaomi είχε εμφανίσει και ένα άλλο μοντέλο με την κωδική ονομασία “Dipperold”. Το μοντέλο αυτό ουσιαστικά είναι ένα Mi 7, χωρίς τον σαρωτή του δαχτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη. Μάλιστα το μοντέλο αυτό ακυρώθηκε από την Xiaomi μάθαμε και είναι κρίμα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που βρήκαμε, η τεχνολογία που θα χρησιμοποιεί το Mi 7 Plus με τον σαρωτή κάτω από την οθόνη, είναι από τις εταιρείες FPC και Goodix. Η τεχνολογία που θα χρησιμοποιούσε το κινητό που ακυρώθηκε, θα ήταν από τις Synatic και Goodix. Η διαφοροποίηση ανάμεσα στα δύο μοντέλα είναι ότι το νέο μοντέλο από την Goodix έχει την κωδική ονομασία ‘Fod’ στον κώδικα.

Ενδείξεις για χρήση αυτής της τεχνολογίας βρέθηκε και στην εφαρμογή MiuiKeyguard, μία εφαρμογή του συστήματος, που επίσης δείχνει  κώδικα από τους Syna και Goodix.

Αυτό που ακούγεται είναι ότι στην Xiaomi, θα υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης αυτού του χαρακτηριστικού ακόμα και με κλειστή οθόνη. Το θέμα είναι ότι ξέρουμε ήδη ότι στο Mi 7 τουλάχιστον δεν θα το δούμε τελικά αυτό το χαρακτηριστικό. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον αναμένετε να το δούμε στο Mi 7 Plus, που έχει ακουστεί ότι θα βγει μαζί με το Mi 7, σαν πιο δυνατή και μεγάλη σε διαστάσεις (ίντσες) έκδοση.

Διαβάστε επίσης: Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr (29/03 Updated)

Όπως τουλάχιστον υποθέτουν και στο XDA που ασχολούνται με τον κώδικα, το Mi 7 Plus θα είναι με την κωδική ονομασία “Ursa”, θα τρέχει φυσικά και αυτό Snapdragon 845, θα έχει 4000mAh μπαταρία ενώ θα έχει OLED notch στο πάνω μέρος.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο