22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Xiaomi Mi 6X / A2 – Μάθαμε περισσότερες πληροφορίες για την κάμερα που θα έχει

Αφού τελειώσαμε πια με το Mi Mix 2S, τώρα τα μόνα που σίγουρα ξέρουμε ότι θα δούμε φέτος, είναι τo Mi 7. Πέρυσι τα Xiaomi Μi 5X, αλλά και το πρώτο κινητό της εταιρείας χωρίς MIUI, το Mi A1, τα πήγα πολύ καλά και ειδικότερο το δεύτερο πουλάει ακόμα πολύ, λόγο του καθαρού περιβάλλον Android που έχει. Τώρα μαθαίνουμε ότι η Xiaomi εργάζεται πάνω σε νέες εκδόσεις των δύο αυτών πετυχημένων κινητών, οπότε μαζί με το Mi 7, να περιμένετε να δείτε και τις νέες εκδόσεις τους. Τα κινητά αυτά θα είναι το Xiaomi Mi 6X και το Xiaomi Mi A2. Το ότι δουλεύει πάνω σε νέες εκδόσεις η Xiaomi, ηρθε σήμερα να μας το επιβεβαιώσει ένας πολύ γνωστός developer από το φόρουμ της XDA, ο Mishal Rahman.

Αυτό ουσιαστικά που μάθαμε από τον πολύ γνωστό developer, είναι ότι προσπαθόντας να αποκωδικοποιήσει τα δεδομένα που υπάρχουν μέσα στην εφαρμογή Mi Camera, κατάφερε τελικά να μάθει τι αισθητήρες θα χρησιμοποιήσει η Xiaomi στα επόμενα mid-range κινητά της.

Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι τα Xiaomi Mi 6X και Xiaomi Mi A2 θα έχουν ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και θα διαφέρουν μόνο στην ύπαρξη του MIUI φυσικά όπως αναμένετε. Έτσι το 6X αναμένεται να φέρει MIUI 9, ενώ το Α2 θα έχει εγκαταστημένο το Android Oreo. Το πρώτο μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα, ενώ το Α2 αναμένεται να το δούμε επίσημα παντού.

Αυτό που μάθαμε λοιπόν είναι ότι τα 6Χ και Α2 θα λάβουν σαν κάμερα μπροστά την Sony IMX376. Τον συγκεκριμένο φακό μπορούμε να τον βρούμε αυτή την στιγμή στο Xiaomi Redmi Note 5 Pro. Όσο για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, διαθέτει ανάλυση 20Mp και aperture f/2.0. Όσο για πίσω, θα διαθέτει διπλή κύρια κάμερα που θα είναι Sony IMX376 και IMX486. Οι κάμερες αυτές είναι ανάλυσης 20Mp (f/2.0) και 8Mp (f/1.8).

Βέβαια όπως πιστεύω ξέρετε αρκετοί, η Xiaomi μπορεί να έχει καλές κάμερες με καλούς φακούς, υστερεί όμως στο λογισμικό της κάμερας που ουσιαστικά θα κάνει όλη την δουλειά μετά και θα μας δώσει το τελικό αποτέλεσμα. Δεν έχει ακουστεί εάν θα ενσωματωθεί κάποια τεχνολογία ΑΙ μέσα, αλλά εάν καταφέρουν να διορθώσουν αυτό το θέμα, το σίγουρο είναι ότι θα μπορούν τα δύο κινητά να τραβάνε φοβερές φωτογραφίες!

Δείτε επίσηςXiaomi MMC – W201 – Ένα ηλεκτρονικό ιατρικό θερμόμετρο από την Xiaomi. ΔΕίτε πως θα το παραγγείλετε σήμερα πιο φθηνά με το κουπόνι μας!

Και τις δύο εκδόσεις αναμένετε να τις δούμε Ιούνιο – Ιούλιο, ενώ αναμένεται να μοιάζουν πάρα πολύ στο Xiaomi Redmi Note 5 Pro, αλλά πιο όμορφο σχεδιαστικά. Το άλλο που μάθαμε είναι ότι και οι δύο εκδόσεις θα υποστηρίζουν NFC.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο