19.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Xiaomi MI 6X/A2 – Θα παρουσιαστεί επίσημα στις 25 Απριλίου στο Wuhan, της Κίνας

Σας γράφαμε πριν 1-2 ημέρες τις τεχνικά χαρακτηριστικά μάθαμε ότι θα έχει η κάμερα του Xiaomi Mi 6X / A2, σήμερα όμως μάθαμε πότε θα το ανακοινώσει επίσημα η Xiaomi, αφού κυκλοφόρησε και το σχετικό πόστερ. Η παρουσίαση του κινητού θα γίνει στο Πανεπιστήμιο της Wuhan. Δείτε τι άλλο μάθαμε όμως….

Χθες υπήρχε μία αναφορά για ένα κινητό της Xiaomi που θα είχε σχέση με κάποιο ‘LJ’. Δεν σας είπαμε κάτι, καθότι θέλαμε να το ψάξουμε πριν σας το ανακοινώσουμε. Τελικά είναι το Mi 6X / A2 και τα δύο γράμματα σημαίνουν Luo Jia, που έχουν άμεση συσχέτιση με το Πανεπιστήμιο της Wuhan.

Στο πόστερ που κυκλοφόρησε στο Weibo από την εταιρεία, εμφανίζετε ένα sakura στο Πανεπιστήμιο της Wuhan, που ουσιαστικά μεταφράζετε σαν “Μπορεί να περάσεις και την μισή σου ζωή μακριά, όταν γυρίζεις όμως είσαι πάλι άλλος ένα έφηβος”.

Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε, το Xiaomi Mi 6X ή η διεθνής του έκδοση που είναι το Α2, έχει ήδη εμφανιστεί στο TENAA, με τεχνικά χαρακτηριστικά καλύτερα από αυτά του Xiaomi Redmi note 5.

Το Xiaomi MI 6X θα έρθει με μία οθόνη των 5.99″, ανάλυση 2160×1080 και 18:9 αναλογία οθόνης. Για επεξεργαστή θα έχει κάποιο οκταπύρηνο στα 2.2GHz, κατά πάσα πιθανότητα ή Snapdragon 660 ή Snapdragon 626, ενώ για RAM θα έχει τους συνδυασμούς 4GB/6GB και για αποθηκευτικό χώρο 64GB/128GB, ενώ δεν θα υποστηρίζει εξωτερική κάρτα.

Δείτε επίσης: Xiaomi Xprint Phone Photo Printer – Αποκτήστε σήμερα από το TomTop πιο φθηνά με το κουπόνι μας τον φορητός φωτογραφικό εκτυπωτή της Xiaomi!

Όσο για την κάμερα του, σας έχουμε ήδη γράψει ότι το Xiaomi MI 6X θα έχει διπλή κύρια κάμερα που θα είναι τοποθετημένες κάθετα, 20MP+12MP, Sony IMX 486, 1.25 um και με την μπροστινή κάμερα στα 20MP. Η τιμή του αναμένετε να είναι στην Κίνα στα 1499 yuan ή αλλιώς στα $250.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο