15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γραφεία στην Ελλάδα ανοίγει η Revolut και «χαρίζει» κάρτες

Την επένδυσή της στην Ελλάδα εγκαινιάζει η Revolut, ανοίγοντας κι επισήμως τα γραφεία που είχε προαναγγείλει προ μηνών. Στόχος της όπως τονίζει να διαταράξει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, προσφέροντας στους Έλληνες χρήστες της εφαρμογής τη δυνατότητα να ανοίξουν έναν τρεχούμενο λογαριασμό δωρεάν μέσα από την εφαρμογή.

Με το άνοιγμα του λογαριασμού τους αυτού, το οποίο διαρκεί λίγα λεπτά, η Revolut επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν δωρεάν εσωτερικές και διεθνείς μεταφορές χρημάτων, να κρατούν και να ανταλλάσσουν 25 νομίσματα μέσα στην εφαρμογή στην πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία αλλά και να ξοδεύουν παγκοσμίως σε 150 νομίσματα χρησιμοποιώντας την Revolut MasterCard καρτα.

Μάλιστα για να γιορτάσει η εταιρεία το άνοιγμα του Ελληνικού Γραφείου, προσφέρει δωρεάν κάρτες για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν τα προνόμια που φέρνει εάν εγγραφούν έως 20 Απριλίου. Η προσφορά ισχύει για νέου χρήστες μόνο και μπορεί να ενεργοποιηθεί από το παρακάτω Link .

Στόχος της βρετανικής fintech εταιρείας, όπως αναφέρθηκε, είναι η κατάκτηση της ελληνικής αγοράς, «η Revolut να γίνει ο καθημερινός τρεχούμενος λογαριασμός κάθε Έλληνα» αλλά και να καταργήσει τα σύνορα εξαλείφοντας τα τραπεζικά τέλη. Ειδικότερα η εταιρεία επιθυμεί να αποκτήσει μέχρι και 150.000 Έλληνες πελάτες μέχρι το τέλος του έτους. Αξίζει να υπενθυμίσουμε άλλωστε ότι ήδη από τον Μάιο η Revolut είχε ανακοινώσει τη δυνατότητα πάγιων πληρωμών, το οποίο σημαίνει ότι όλοι οι χρήστες θα μπορούν να προγραμματίζουν εντολές πληρωμής από τον λογαριασμό τους για να πληρώνουν λογαριασμούς τηλεφώνου, ηλεκτρικού ρεύματος και άλλες τακτικές υποχρεώσεις τους.

«Οι μεγάλες τράπεζες έχουν επωφεληθεί από τους πελάτες τους για χρόνια με ατελείωτες τραπεζικές αμοιβές και ανεπαρκή τεχνολογία. Η Revolut είναι εδώ για να προσφέρει στην Ελλάδα μια καθημερινή, καινοτόμο τραπεζική εναλλακτική λύση. Εκτός από την αναδιαμόρφωση των παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, έχουμε θέσει την τεχνολογία στην καρδιά των υπηρεσιών μας, με άμεσες ειδοποιήσεις δαπανών, βελτιωμένες αναλύσεις, κατηγοριοποίηση δαπανών, εργαλεία προϋπολογισμού και ισχυρά μέτρα ασφαλείας, όπως η δυνατότητα μπλοκαρίσματος της κάρτας σας και ενεργοποίησης της ασφάλειας βάσει τοποθεσίας (location-based security)», δήλωσε ο Νικολάι Στορόνσκι, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Revolut. Όπως άλλωστε είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο insider.gr ο κ. Στορόνσκι «η ελληνική αγορά πηγαίνει πολύ καλά –αν και βρισκόταν στον “αυτόματο” έως σήμερα.​​​​​​»​

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία αποτελεί την γρηγορότερα αναπτυσσόμενη Fintech στην Ευρώπη και δηλώνει σίγουρη πως θα μπορεί να αποτελέσει έναν οικονομικό κόμβο για τη διαχείριση ολόκληρης της οικονομικής ζωής σας, με υπηρεσίες όπως άμεσες χρεώσεις, εξοικονόμηση χρημάτων, ταξιδιωτική ασφάλιση με geolocation και αποκλειστική έκθεση σε κρυπτονομίσματα.

Από την έναρξη λειτουργίας της τον Ιούλιο του 2015, η καινοτόμος fintech έχει προσελκύσει πάνω από 1.700.000 χρήστες και έχει επεξεργαστεί πάνω από δολάρια 10B στις μέχρι σήμερα συναλλαγές της. Πλέον, διαθέτει πάνω από 60.000 Έλληνες πελάτες με μηδενική δαπάνη σε μάρκετινγκ και είναι βέβαιη ότι μπορεί να φτάσει τους 150.000 Έλληνες χρήστες μέχρι το τέλος του έτους.Ήδη το τελευταίο 12μηνο ο όγκος των μηνιαίων συναλλαγών της Revolut αυξήθηκε με ρυθμούς άνω του 700%, αγγίζοντας τα επίπεδα των 1,5 δισ. δολαρίων, μεγέθη που ανταγωνίζονται μεγάλες τράπεζες λιανικής, όπως επισήμανε τότε η Fintech..

Δείτε επίσηςXiaomi Yueli – Πως η Xiaomi προσέχει τα πόδια σας, τώρα με εκπτωτικό κουπόνι από το TomTop!

Την διεύθυνση των γραφείων της στην Ελλάδα θα έχει ο Δημήτρης Λιτσικάκης, (country manager) αλλά και η ομάδα μάρκετινγκ με στόχο την έναρξη μιας τραπεζικής επανάστασης σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Να υπενθυμίσουμε ότι η Revolut εγκαινιάστηκε τον Ιούλιο του 2015 με την αποστολή να φέρει την επανάσταση στον τομέα των χρηματοπιστωτικών τραπεζών.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο