22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Xiaomi Mi 7 – Το δακτυλικό αποτύπωμα κάτω από την οθόνη δεν είναι αρκετό αναφέρει η Xiaomi!

Το σίγουρο είναι ότι πολλοί, μαζί και εμένα, περιμένουμε με αγωνία το Xiaomi Mi 7 να βγει επιτέλους! Στην αρχή λέγαμε ότι ίσως το δούμε τον Μάρτιο όπως είχε υποσχεθεί ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, αλλά τελικά είδαμε το Xiaomi Mi Mix 2S. Μετά ακούσαμε ότι να το περιμένουμε τον Ιούνιο. Τώρα μαθαίνουμε ότι η Xiaomi θέλει να το κάνει φοβερό μ’ ένα πρωτόγνωρο χαρακτηριστικό! Και τίθεται το θέμα…θα το δούμε τον Ιούνιο!? Δείτε τι έχουμε καταφέρει να μάθουμε μέχρι στιγμής….

Ο CEO της Xiaomi μας επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι το Mi 7 θα έχει τον σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος κάτω από την κύρια οθόνη, με αποτέλεσμα στο πίσω μέρος του κινητού να μην υπάρχει τίποτα άλλο από τις κάμερες, ενώ θα είναι καλυμμένο με κάποια κεραμική επίστρωση ή γυάλινη. Επίσης ο μπροστινή οθόνη γίνεται προσπάθεια να έρθει με την μεγαλύτερη αναλογία που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, η Xiaomi για το Mi 7 φαίνεται ότι δεν έχει καθησυχαστεί μόνο στην πρωτοποριακή τεχνολογία του σαρωτή, αλλά θέλει να φέρει και άλλη μία νέα καινοτομία που είναι τεχνολογία 3D αναγνώρισης προσώπου .

Έχει αναφερθεί ότι υπάρχει τεχνολογικά να εφαρμοστεί αυτή η τεχνολογία και αυτό μπορεί να γίνει χάρις τις δυνατότητες που έχει ο Snapdragon 845. Παρόλο όμως που τεχνολογικά μπορεί να γίνει, οι ναυαρχίδες που τον έχουν μέχρι στιγμής, Samsung S9, Sony XZ2, Mi MIX 2S κ.λπ. δεν χρησιμοποιούν την τεχνολογία αυτή ακόμα.

Αυτό συμβαίνει επειδή η Samsung θέλει να αναπτύξει το δικό της αλγόριθμο και σύστημα υλικού, όπως και η Huawei. Απ’ ότι φαίνεται όμως, πιο κοντά στο να το καταφέρει αυτό είναι η Xiaomi με το Mi 7.

Το θέμα όμως είναι ότι στην προσπάθεια να κάνουν τον Snapdragon 845 να δουλέψει όπως θέλει η Xiaomi, έχει βρει κάποια προβλήματα με το ρυθμό και την ταχύτητα αναγνώρισης του προσώπου. Έτσι απ’ ότι φαίνεται, η τεχνολογία αυτή θα είναι διαθέσιμη το τρίτο τρίμηνο του 2018. Δεδομένου αυτό το στοιχείο, το να δούμε το Mi 7 με την 3D αναγνώριση τον Ιούνιο είναι λίγο δύσκολο, εκτός εάν δεν την έχει και μπορεί κάλλιστα να την δούμε για πρώτη φορά στο αναμενόμενο Mi Mix 3 που υπολογίζεται ότι θα βγει Σεπτέμβριο με Οκτώβριο.

 

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/04/xiaomi-mi-tv-4a-apoktiste-tin-tora-se-flash-sales-apo-tin-eyropaiki-apothiki-stin-tsechia-toy-gearbest/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db073c” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi Mi TV 4A – Αποκτήστε την τώρα σε Flash Sales από την Ευρωπαϊκή αποθήκη στην Τσεχία του Gearbest![/su_button]

 

Αυτά που ξέρουμε σίγουρα ότι θα μπορεί να υποστηρίξει είναι την ασύρματη φόρτιση, θα έχει 8GB RAM και άλλα…

Γνώμη μου πάντως είναι ότι δύσκολα να δούμε τον Ιούνιο το Mi 7, αν και θα το ήθελα. Ίσως να το δούμε με MIUI 10, δηλαδή Αύγουστο ή Σεπτέμβριο εάν θέλουν να υποστηρίζει την 3D αναγνώριση, αλλιώς θα το δούμε μόνο με τον σαρωτή κάτω από την οθόνη. Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο