20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Xiaomi Mi Pad 4 – Σύντομα κοντά σας……!

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, ξαφνικά εξαφανίστηκαν οι αναφορές για το Xiaomi Mi Pad 3, από την επίσημη σελίδα της Xiaomi, ενώ την ίδια στιγμή ακυρώθηκε και η κατηγορία των Tablet από την σελίδα, κάτι που έδειχνε ότι η εταιρεία μάλλον θα εγκατέλειπε αυτό το δημιούργημά της! Νέα στοιχεία όμως δείχνουν άλλα πράγματα!

Την ίδια περίπου περίοδο, ο Lei Jun δήλωσε: “Η επόμενη γενιά των Mi Pad αναπτύσσεται” και ζήτησε από όλους να κάνουν λίγο υπομονή. Δυστυχώς όμως αυτή η αναφορά του Lei Jun, ήταν και η τελευταία, αφού δεν ανέφερε άλλη φορά το θέμα έκτοτε!

Από τότε έχουν περάσει περίπου έξι μήνες, και ακόμα και τώρα υπάρχουν χρήστες που ρωτάνε….που είναι το νέο Mi Pad!? Δεν είναι δυνατόν η Xiaomi να σταμάτησε το όλο έργο έτσι άδοξα!

 

Σε αυτό το πλαίσιο, ένας συνεργάτης της Xiaomi στην Pan Jiutang, δήλωσε: «Η επόμενη γενιά των Mi Pad βρίσκονται στην διαδικασία ανάπτυξης και σύντομα θα δούμε το τελικό αποτέλεσμα». Αυτό σημαίνει ότι το Mi Pad 4 είναι στα σκαριά!

Τα Mi Pad ενώ ήταν πάρα πολύ καλά tablet, δυστυχώς δεν εμφάνισαν κάτι το πρωτοποριακό. Έτσι έφτασε στο Mi Pad 3 με μία επανάληψη των τεχνικών χαρακτηριστικών σχεδόν. Την ίδια στιγμή η ζήτηση στην αγορά των tablet έχει μειωθεί, ενώ συνέχεια μπαίνουν στο παιχνίδι και νέοι παίχτες, που κάνουν την όλη κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη!

 

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/04/oukitel-mix-2-vreite-se-flash-sales-apo-tin-eyropaiki-apothiki-toy-coolicool-choris-teloneio-me-6-64gb-helio-p25-kai-dipli-kamera/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#1207db” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Δείτε επίσης: OUKITEL MIX 2 – Βρείτε σε Flash Sales από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicool, ΧΩΡΙΣ τελωνείο, με 6/64GB, Helio P25 και διπλή κάμερα![/su_button]

 

Εάν τελικά έβγαζε το Mi Pad 4, με πλήρους οθόνη και καλά χαρακτηριστικά, θα το παίρνατε!?

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο