22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Huawei P20 Pro – Θ’ αντέξει τα βασανιστήρια του JerryRigEverything!? Δείτε το βίντεο (δεν προτείνετε για άτομα με ευαίσθητη καρδιά!)

Ο JerryRigEverything είναι ένας πασίγνωστος Youtuber που μοναδικό του σκοπό έχει να βασανίζει τα κινητά. Αλλά μιλάμε για πραγματικά και οδυνηρά βασανιστήρια. Πάρα πολλά κινητά περάσανε από την φοβερή αίθουσα βασανιστηρίου, ένα από αυτά είναι και το καινούργιο Huawei P20 Pro. Τι λέτε…θα επιζήσει ή…!?

Το P20 Pro όπως θα δείτε και στο βίντεο, δεν περνάει και τόσο αλώβητο. Έτσι βλέπουμε στην οθόνη του γρατζουνιές, όταν έχει προστασία στο επίπεδο 6 της κλίμακας Mohs. Πρέπει να ξέρετε ότι η Huawei βάζει στο P20 Pro ένα πλαστικό screen protector, αλλά δεν τον αναφέρει σαν Gorilla Glass στη κορυφή του display panel.

[wpcd_coupon id=12287]

Το άλλο που θα προσέξετε είναι ότι στο bend test, που πολλά κινητά έχουν τσακίσει στα δύο, το μόνο που βλέπουμε είναι το γυαλί της συσκευής να σπάζει, χωρίς να παθαίνει κάτι το AMOLED panel όμως. Στο burn test, δηλαδή καίγοντας την οθόνη με αναπτήρα, βλέπουμε ένα σημάδι, αλλά υποθέτω ότι γίνεται λόγο της τεχνολογίας που έχει η οθόνη.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/04/foveres-prosfores-me-apisteyta-chamil/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Φοβερές προσφορές με απίστευτα χαμηλές τιμές μόνο στο Zapals! (28/04/2018 Ενημέρωση)[/su_button]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο