15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi Mi 7 – Διαθέτει ανώτερη σχεδίαση και σώμα από το iPhoneX!

Όλοι τώρα πια περιμένουμε να εμφανιστεί η επόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi, το Mi 7 και επειδή φαίνεται πλησιάζει ο καιρός, όλα και περισσότερα πράγματα διαρρέουν πια, όλο και πιο συχνά θ’ ασχολιούμαστε μαζί της! Έτσι αυτά που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι ότι θα έχει για επεξεργαστή τον Snapdragon 845, θα είναι κινητό πλήρους οθόνης, θα έχει σαρωτή αποτυπώματος κάτω από την οθόνη, ενώ θα υποστηρίζει 3D Face ID, ασύρματη φόρτιση, ενώ βάση με τα όσα σας βγάλαμε πρώτοι εδώ, η τιμή που ακούγεται ότι θα έχει στην Κίνα, θα είναι για την έκδοση 6 + 64GB 2799 γιουάν (362€) και για την έκδοση 6 + 128GB 3299 γιουάν (427€).

Ουσιαστικά εάν προσέξετε θα δείτε ότι υπάρχουν πολλές ομοιότητες με το iPhoneX, αφού βλέπουμε το γνωστό σε όλους μας “notch”, ενώ αριστερά και δεξιά του τα περιθώρια είναι σχεδόν μηδενικά. Στο πίσω μέρος θα βρούμε διπλή κάμερα που θα είναι κάθετα τοποθετημένες. Φυσικά είπαμε ότι θα υπάρχει και το 3D Face ID, ένα χαρακτηριστικό που έχει γίνει αιτία για την καθυστέρηση ανακοίνωσης του κινητού.

Πριν από αυτό, κάποιος έκανε ήδη μία σύγκριση με την πρόσοψη που ξέρουμε, με τα γνωστά μας μοντέλα, που σας τα είχαμε πει και την άλλη φορά. Έτσι θα δείτε ότι ψιλοδιαφέρουν στις διαστάσεις μεταξύ τους.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/meiigoo-s8-apoktiste-to-simera-apo-tin-eyropaiki-apothiki-toy-coolicool-choris-teloneio/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Meiigoo S8 – Αποκτήστε το σήμερα από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicool ΧΩΡΙΣ τελωνείο και με έξτρα δώρα![/su_button]

[/su_table]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο