16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi 7 – Έρχεται τέλη Μαΐου!

Μετά το κύμα νέων κινητών που μας παρουσίασε η Xiaomi τον Απρίλιο, φαίνεται ότι το κύμα αυτό θα συνεχιστεί και τον Μάιο! Έτσι απ’ ότι μαθαίνουμε, και εκτός απροόπτου φυσικά, τέλη Μαΐου αναμένεται να δούμε από την εταιρεία, επιτέλους, το Xiaomi Mi 7, την νέα της ναυαρχίδα!

Μέσα στον μήνα απρίλιο είδαμε το Mi 6X / A2 και το Redmi S2, δύο mid-range θα έλεγα καλύτερα κινητά, τώρα αυτό που όλοι οι fan και μη της Xiaomi, είναι την νέα της ναυαρχίδα Xiaomi Mi 7! Η αλήθεια είναι ότι οι πληροφορίες είναι μεν κάμποσες, όχι ίσως όσες θα θέλαμε, κάτι το οποίο δυναμώνει το μυστήριο και το αίσθημα αναμονής για το κινητό. Πάντως πριν από λίγο νέα πληροφορία διέρρευσε.

Σήμερα, ο διάσημος ψηφιακός blogger @ice μας έδωσε μία φοβερή είδηση, ​​ότι: “Το Mi 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος αυτού του μήνα.”. Σύμφωνα με τα νέα της FastTech, αυτή η χρονική στιγμή είναι πολύ αξιόπιστη, οπότε έρχεται επιτέλους η στιγμή!

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/zeblaze-plug-c-ena-wearable-me-egchromi-othoni-megali-mpataria-kai-kalytera-charaktiristika-apo-to-mi-band-2/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Zeblaze PLUG C – Ένα wearable με έγχρωμη οθόνη, μεγάλη μπαταρία και καλύτερα χαρακτηριστικά από το Mi Band 2![/su_button]

[/su_table]

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ήδη διάφορες διαρροές για το Mi 7. Έτσι πρόσφατα διέρρευσε το μπροστινό πάνελ του κινητού, που σας το έχουμε παρουσιάσει κάμποσες φορές εδώ στο iTechNews.gr, αλλά και σας το έχουμε συγκρίνει και με άλλα κινητά ναυαρχίδες. Έτσι από αυτά που έχουν διαρρεύσει, ξέρουμε ότι το Mi 7 θα είναι ένα κινητό πλήρους οθόνης, με επεξεργαστή τον Snapdragon 845, Η οθόνη θα έχει το γνωστό μας notch, με ελάχιστα περιθώρια τριγύρω. Θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και θα έχει σαρωτή αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη και θα υποστηρίζει 3D Face ID.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο