15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

H Apple ετοιμάζεται να βγάλει δικιά της πιστωτική κάρτα!

Κοινή πιστωτική κάρτα ετοιμάζουν Apple και Goldman Sachs σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα αναφέρουν ότι η κορυφαία τεχνολογική εταιρεία και η τράπεζα θα εκδώσουν πιθανότατα στις αρχές της επόμενης χρονιάς κάρτα που θα φέρει το εμπορικό σήμα Apple Pay.

[wpcd_coupon id=12908]

Η κίνηση αυτή μπορεί να είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές. Από την μία η Apple που βλέπει τις πωλήσεις των iPhone να επιβραδύνονται επιχειρεί να επεκταθεί περαιτέρω στον τομέα των υπηρεσιών, στις οποίες περιλαμβάνονται και οι ηλεκτρονικές πληρωμές.

[wpcd_coupon id=12890]

Από την άλλη η Goldman Sachs θα επεκτείνει με αυτόν τον τρόπο τις δραστηριότητες της στην λιανική τραπεζική, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τις απώλειες που καταγράφει από τις δραστηριότητες επενδυτικής τραπεζικής.

[wpcd_coupon id=12888]

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η συνεργασία των δύο εταιρειών μπορεί να επεκταθεί στο μέλλον και σε άλλες υπηρεσίες όπως η προσφορά δανείων από την Goldman για την αγορά συσκευών της Apple.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/gome-k1-apoktiste-to-apo-tin-eyropaiki-apothiki-toy-coolicool-choris-teloneio-me-4-128gb-oktapyrino-helio-p20-kai-3500mah-mpataria-se-fovera-chamili-timi/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Gome K1 – Αποκτήστε το από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicool, ΧΩΡΙΣ τελωνείο, με 4/128GB, οκταπύρηνο Helio P20 και 3500mAh μπαταρία, σε φοβερά χαμηλή τιμή![/su_button]

[/su_table]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο