14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MIUI 10 – Είναι αυτές οι πρώτες εικόνες από την επερχόμενη νέα έκδοση!?

Αισθάνεστε καθόλου στερητικό τώρα που δεν έρχονται νέες αναβαθμίσεις από την Xiaomi!? Μην ξεχνάτε ότι η επόμενη ενημέρωση θα είναι κατά πάσα πιθανότητα με MIUI 10 και τον Ιούνιο, οπότε έχει κάμποσο καιρό ακόμα μέχρι να την δούμε. Χθες πάντως ψάχνοντας για τίποτα καινούργιο σχετικά με την νέα έκδοση της MIUI, έπεσε στην αντίληψη μου ένα θέμα από ξένο ενημερωτικό site, όπου ανέφερε ότι είχε βρει τα πρώτα screenshot της MIUI 10. Τους έριξα μια ματιά, αλλά κάτι δεν μου άρεσε σε αυτό που έβλεπα. Ας δούμε όμως τι είδα…

Το ενημερωτικό site είναι το xiaomitoday.it. Όπως είπαμε, ενημερώσεις δεν βγαίνουν προς το παρόν γιατί η ομάδα δουλεύει πάνω στην MIUI 10, οπότε αναμένεται με την ανακοίνωση της νέας έκδοσης να δούμε και νέες ενημερώσεις. Το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει η νέα έκδοση δεν το ξέρουμε, αλλά υποθέτουμε ότι αυτή την φορά θα δοθεί μεγάλο βάρος στην υποστήριξη της τεχνολογίας ΑΙ, αφού εκεί παίζεται πια παντού το παιχνίδι. Επίσης μην ξεχνάτε ότι ήδη έχει βγει beta της Android 9.0 για το Mi Mix 2S, οπότε από εκεί σίγουρα θα έχουμε και τις πρώτες εικόνες. Και πράγματι, όπως αναφέρει το xiaomitoday.it βρήκε κάποιες εικόνες που αναφέρονται ότι είναι της έκδοσης 10.

 Οι φωτογραφίες δεν δείχνουν κάτι το ουσιαστικό ή έστω κάποια από τις νέες λειτουργίες που θα ενσωματώνει το MIUI 10. Εάν τις δείτε μοιάζουν με εμφανισιακά με Android P, όπως πχ ο έλεγχος της έντασης του ήχου, όπως και οι ειδοποιήσεις, αλλά πέρα από αυτό δεν φαίνεται κάτι άλλο.
Όπως δηλώνει και στο αρχικό άρθρο, και εγώ πιστεύω ότι οι εν λόγο φωτογραφίες δεν πρέπει να είναι πραγματικές. Πιστεύω ότι είναι κάποιο Android P theme, που έχει κάνει το κινητό να δείχνει έτσι. Και θα συμφωνήσω γιατί οι εικόνες αυτές δεν έχουν εμφανιστεί στο Weibo, την κύρια πηγή νέων για κινητά από την Κίνα. Εξάλλου ότι νέο ακούμε, και ειδικότερα για την Xiaomi, πρώτα θα σας το βρω στο Weibo και μετά αλλού. Απουσία λοιπόν των εικόνων αυτών εκεί, με κάνουν ν’ αμφισβητώ πολύ για την πιστότητα τους. Εσείς τι έχετε να πείτε γι’ αυτό!?
[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/xiaomi-redmi-s2-anakoinothike-episima-me-tin-kalyteri-selfie-kamera-deite-pos-tha-to-paraggeilete-simera/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi Redmi S2 – Ανακοινώθηκε επίσημα με την καλύτερη Selfie κάμερα. Δείτε πως θα το παραγγείλετε σήμερα![/su_button]

[/su_table]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο