18.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Windows Xp – Δείτε πως θα ήταν εάν κυκλοφορούσαν σήμερα….!

Τα Windows XP είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα μακροβιότερα λειτουργικά συστήματα της Microsoft, αφού η πλατφόρμα διατηρεί ακόμα και σήμερα, σχεδόν 17 χρόνια μετά από το επίσημο λανσάρισμά της, μερίδιο αγοράς της τάξης του 6,1%. Παρότι όλο και περισσότεροι χρήστες και επιχειρήσεις στρέφονται σταδιακά προς τα Windows 10, αφού τα αγαπημένα Windows XP έχουν πλέον αρχίσει να δείχνουν την ηλικία τους, δεν είναι λίγοι εκείνοι που νοσταλγούν το χαρακτηριστικό “πολύχρωμο” interface του θρυλικού πλέον λειτουργικού.

Ο σχεδιαστής Kamer Kaan Avdan θέλησε να δείξει στο κοινό ότι το περιβάλλον εργασίας των Windows XP παραμένει διαχρονικό, δημιουργώντας ένα concept video που δείχνει πώς αυτό θα έμοιαζε αν είχε συνδυαστεί με τις σχεδιαστικές τάσεις του σήμερα και τις σύγχρονες τεχνολογίες.

[wpcd_coupon id=12584]

Όπως μπορείτε να δείτε και από τη σχετική παρουσίαση, η αισθητική των Windows XP “δένει” άψογα με τη flat σχεδίαση των Windows 10, ενώ μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά και με το παράδειγμα “Fluent Design”, που η Microsoft έχει υιοθετήσει τους τελευταίους μήνες.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/techniti-noimosyni-eftiaxe-nea-epipeda-gia-to-istoriko-vinteopaichnidi-doom/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Τεχνητή νοημοσύνη έφτιαξε νέα επίπεδα για το ιστορικό βιντεοπαιχνίδι Doom![/su_button]

[/su_table]

Εμείς πάντως θα θέλαμε να δούμε ένα τέτοιο επίσημο theme για τα Windows 10. Εσείς;

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο