22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η AMD κυκλοφορεί τα ‘Combat Crate’ Bundles για gamers

Όταν θέλουμε να αγοράσουμε έναν νέο υπολογιστή, υπάρχουν κάποια προβλήματα που μπορεί να συναντήσουμε. Αρχικά πρέπει να σιγουρευτούμε ότι τα κομμάτια του PC που θα επιλέξουμε πρέπει να μην έχουνε προβλήματα συμβατότητας μεταξύ τους. Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα που συναντάμε αυτήν τη χρονική περίοδο, είναι να βρούμε μία κάρτα γραφικών που να καλύπτει τις απαιτήσεις μας και να μην είναι υπερβολικά ανεβασμένη η τιμή της (εξαιτίας των cryptominers).

Αυτό το πρόβλημα πιστεύει ότι μπορεί να λύσει η AMD με το νέο της Bundle που θα ονομάζει AMD Combat Crate.

[wpcd_coupon id=12208]

H AMD αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πακέτο με μέσα τον επεξεργαστή, την κάρτα γραφικών και τη μητρική, έτσι ώστε να “εξοπλίσουμε το νέο μας gaming PC”. Το πακέτο περιέχει τον AMD Ryzen 5 1600 επεξεργαστή, την MSI Radeon RX 580 κάρτα γραφικών και την MSI B350 Tomahawk AM4 μητρική και θα κοστίζει 549 δολάρια στην Αμερική. Αν αγοράζαμε όλα τα κομμάτια ξεχωριστά θα έπρεπε να δώσουμε 595 δολάρια, οπότε έχουμε και μια σχετική έκπτωση με το bundle.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/beelink-gt1-ultimate-ena-poly-kalo-tv-box-me-amlogic-s912-3-32gb-kai-android-7-1-me-fotografies-kai-vinteo-paroysiasi/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Beelink GT1 Ultimate – Ένα πολύ καλό tv box με Amlogic S912, 3/32GB και Android 7.1 (με φωτογραφίες και βίντεο παρουσίαση)[/su_button]

[/su_table]

Η αλήθεια είναι ότι οι miners στοχεύουν στις αγορές μόνο των gaming καρτών γραφικών, οπότε η αγορά του Combat Crate θα ήταν πιο πολύ κίνηση απελπισίας. Οπότε, λογικά αυτά τα πακέτα θα παραμείνουν διαθέσιμα για αρκετό διάστημα και μάλλον δεν θα αλλάξουν οι τιμές τους.

[wpcd_coupon id=12205]

Σύμφωνα με το Engadget, αν το Combat Crate δεν καλύπτει τις ανάγκες σας, η AMD σκοπεύει να κυκλοφορήσει και ένα δεύτερο που θα είναι για λίγο πιο απαιτητικούς χρήστες.

Επίσης μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο